hvordan man kan undgå kryds feber

Flåter sender en lang række frygtede sygdomme , nogle milde og nogle alvorlige . Blandt disse er en tilstand, der kaldes Colorado Tick Feber , med tilnavnet Tick Feber , hjemmehørende i det vestlige USA og Canada . Disse tip kan hjælpe dig med at undgå kryds feber og reducere dine chancer for at udvikle skovflåtbåren sygdom

Du skal bruge: .
Fine-point pincet
Sæt kryds frastødende .


1 .

Begræns din eksponering for skovarealer og kendte flåtangreb i løbet af foråret og sommeren og lytte til de lokale sundhedsmyndigheder nyheder for peak skovflåtsæson i dit område . Plan camping og fisketure i overensstemmelse hermed . Desværre er den eneste måde at undgå kryds feber med sikkerhed er at undgå flåter . Ellers kan følgende trin hjælpe .
to .
Brug en kryds frastødende med DEET til at holde skadedyr væk . Undersøgelser tyder på sikkerheden i en tredive procent koncentration og ti procent er ens , men at førstnævnte er mere effektiv . Læse etiketten grundigt for sikkerhedsregler og fjernelse anvisninger . Overvej DEET alternativer , hvis sikkerheden er en bekymring eller længere tids brug.
3 .
Bær lyse farver og dække din krop godt, når i kryds angrebne områder . Hvis lange ærmer og bukser er ubehageligt , vil du nødt til at stole mere på andre beskyttelser bedst at undgå kryds feber .

4 .
udfører en grundig kryds kontrol af hovedbunden med få timers mellemrum og i det omfang muligt på kroppen . Undersøge organet grundigt mindst en gang om dagen når den er i kryds endemisk område eller levested . Brug et let tryk , når den undersøger hovedbunden på at undgå potentielt rippe en skovflåt krop .
5 .
Hold en kryds fjernelse kit med dig og lære hvordan man korrekt fjerne en kryds til bedste undgå kryds feber og andre kryds-sygdom. Forkert fjernelse faktisk kan øge din chance for at erhverve skovflåtbåren sygdom . For det minimale holde nålen-næse pincet og alkohol på hånden .
6 .

Fjern et kryds korrekt ved først at tage fat i kryds så tæt på hovedet som muligt og trække fast , men støt . Undgå pres på de kryds kroppen, da det kan tvinge mere kim-fyldte spyt ind i huden . En integreret kryds hoved bliver nødt til at blive fjernet omgående og huden desinficeres . Placer kryds i en plasticpose og kalde en sundhedsperson til råds om eventuelle yderligere trin, du skal tage .

gode råd og advarsler


 • Kontakt straks lægen , hvis du udvikler tegn på sygdom eller udslæt efter en kryds-bid . Nogle sygdomme såsom Tick Feber kan ikke udvikle til flere dage eller uger efter infektion .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.