hvordan man kan undgå krydskontamination

Om dens i dit hjem , på arbejde eller at favorit seafood restaurant du kan lide , krydsforurening er næsten overalt du går . Og nogle gange er vi ikke engang ved, hvad der bliver forurenet med det , fordi vi virkelig ikke bærer meget af en samvittighed over for dette spørgsmål. I denne artikel vil du lære at undgå krydskontaminering
1
Nogle emballerede fødevarer tilbyder information om . krydskontaminering . Men for pakket fødevarer , der ikke state krydskontaminering oplysninger om deres etiketter , er din bedste chance for at ringe til kundeservice for denne type oplysninger . Hvis du ikke kan få et klart svar fra de virksomheder , bør du kontakte din læge for at diskutere med hende, om eller ej maden dit spiser gør du får en allergisk reaktion .
2 .

Nogle fødevarer er højere risiko for krydskontaminering end andre , såsom kylling eller enhver anden form for kød . Et allergifremkaldende drik drukket fra en dåse og straks genanvendes er langt mindre tilbøjelige til at forurene sikre fødevarer end et stykke smuldrende brød eller en fødevare , der er stegt i olie, stænk over det hele. De mest farlige fødevarer er rodet , svære at rengøre og kan efterlade et spor , som olie eller krummer på overflader .

3 .
Vær især opmærksom på krydskontaminering i restauranter . Det er mest sandsynligt i selve tilberedning af maden . Men , skærebrætter udgør et potentielt problem , fordi overfladen af skærebrætter er ofte meget porøs og kan havnen bakterier og andre bakterier nemt . Tre store måder for krydskontaminering i restauranter er madolier , grill eller anvendt intervaller til at forberede flere fødevarer og stegepander . Nogle gange , kan du anmode grillrestaurant fødevarer, der pan-grillet i separate , rene pander . Dette vil dog kræve kommunikation med de ansatte , kokken og undertiden leder. Spis ikke mad , som du kan være allergisk overfor , der har været stegt i olie . Hvis du ikke er sikker på , hvad en bestemt køkken er lavet af , så spørg .
4 .
salatbarer er meget gode kilder til krydskontaminering fordi redskaber kunne flyttes fra den ene mad, du måske være allergiske over for og ind i en sikker mad , du ikke allergisk over for . Hvis du er meget allergisk over for et element på salatbar , bør du udvise sund fornuft undgå at spise fra salatbar . Selv hvis du ikke er allergisk over for noget på salat bar, kan krydsforurening stadig overføre bakterier i stedet for allergener .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.