hvordan man kan undgå sygdomme , når de rejser

Rejser kan være en fornøjelig oplevelse , men det kan også vise sig at være et mareridt , hvis du bliver syg . Her er en guide til at undgå almindelige lidelser

Du skal bruge: .
Førstehjælpsudstyr
. Klortabletter .
Vand purifier .
Hånd sanitizer .

Jod .


1 .
Sørg for at du har haft dine billeder og er i den mest optimale sundhed , før du går på en tur . Når du går til en udenlandsk sted , uanset hvor rent det er , kan du blive offer for mange bakterier i luften , vand og mad , at din krop ikke bliver brugt til at bekæmpe .
2 .

Medbring en hånd sanitizer . Nogle gange din største fjende er dig selv ! Prøv at vaske dine hænder og bruser så meget som muligt .
3 .
Undgå at spise rå grøntsager eller noget af denne art , når du bestiller mad . Hvis du køber frugt eller grøntsager fra en købmand , rense dem med jod . Det er også bedst at undgå fødevarer , der kan være for krydret , hvis du har en svag mave .
4 .
Få gode hvile . Undgå overanstrengelse din krop , og have det sjovt i moderate mængder . Må ikke blive for stresset, hvis tingene ikke går din vej . Tro det eller ej , der kan gøre en enorm forskel . Jetlag også er en stor årsag til sygdom , så husk at tage tingene let den første dag eller deromkring . Sørg for , at hvis du er til fods lange afstande , du har gode sko , der vil give dig den mest komfort .

5 .
Spis ikke noget på gaden , der forventes at være forurenet med bakterier . Dette betyder ikke at du er nødt til at spise i dyre restauranter , men gå videre med forsigtighed , når de støder fødevarer , der kan være tvivlsom . Sørg for, at mad er ikke overlades udsættes for store perioder , fordi det kan være forurenet af fluer og andre dyr . Det er også meget vigtigt at drikke flaskevand eller sodavand i stedet for vand fra hanen .
6 .
Medbring altid myggespray med dig , og husk at anvende det på alle tidspunkter. Myggestik kan forårsage skadelige sygdomme og kan være et stort problem .

gode råd og advarsler • Sørg for at du har udstyr til enhver sygdom , som du kan få .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.