hvordan man kan vaske øjnene med vand

Hvis du får en lille genstand i øjet , vil øjet naturligt producerer tårer at skylle objektet ud . Nogle gange , men disse tårer er ikke nok , og øjet får brug for hjælp til at komme objektet ud . Hvis du ikke har nogen blår i øjnene rådighed , postevand er den næstbedste løsning . Læs videre for at lære at vaske øjnene med vand :

Du skal bruge: .
Wide-mund skål eller et øje-størrelse kop
lunkent vand
A . håndklæde .

Brug en Wide-Mouth Bowl1 .
Vask dine hænder , rense dem grundigt før du rører eller skyl dit øje .
2 .
Find en bred mund skål der er stor nok til at give dig mulighed for at fordybe hele din ansigt . Fyld skålen med vand op til 1 eller 2 inches under kanten .
3 .

Læg et håndklæde på en kontra-top og læg skålen på toppen af det . Dette vil hjælpe fange eventuelle spild og spare tid på oprydning .
4 .
Luk dine øjne , hold din ånde og fordybe dit ansigt i vandet . Blink øjet flere gange og rul dit øjeæble i en cirkulær bevægelse .

Brug en Eye-Size Cup


1 .

Vask dine hænder , rense dem grundigt før du rører eller skyl dit øje .
2 .
Find en eye- størrelse Cup , der er stor nok til at dække hele din øjet-stik . Fyld koppen med vand op til sit randen . Vikle et håndklæde omkring halsen for at hjælpe fange nogen dryppende vand .
3 .
Bøj hovedet nedad over koppen og læg kop stramt over øjet . Luk øjet og vippe dit hoved opad , så koppen er vendt ned over øjet .

4 .
Blink øjet flere gange og rul dit øjeæble i en cirkulær bevægelse .

gode råd og advarsler


 • Du vil få våde ved hjælp af enten en af disse metoder , så det kan være bedst at gøre det i badeværelset eller i køkkenet .

 • Det kan være ubehageligt at skylle øjet i regelmæssige vand , fordi det naturlige øjet miljø er salt . Hvis dette er tilfældet, gør en let salt , ved at oploese en halv teskefuld salt i en liter vand . Brug ikke for meget salt , da det kan skade dine øjne .
 • Brug ikke varmt vand , som kan skolde øjet . Og ikke bruger koldt vand , der kan chokere øjet . Lunkent vand er det bedste temperatur .

 • Forsøg ikke at fjerne objekt, hvis det er indgivet i øjeæblet . Dæk dit øje med en løs dressing og /eller bære et par mørke briller og komme til en øjenlæge , akut behandling center eller skadestuen så hurtigt som muligt . Må ikke lægge pres på øjeæblet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.