hvordan man laver en sikker plads til et kemisk angreb

Sikker værelser er bygget til at beskytte dig i tilfælde af et kemisk , biologisk eller nukleare angreb . Et sikkert værelse er et sikkert rum eller placering på din ejendom , der forhindrer farlige stoffer i at trænge ind i rummet . Dens formål er at afbøde virkningerne af dødbringende kemikalier . Du kan opbygge et sikkert rum i dit eget hjem

Du skal bruge: .
gaffa tape
Arbejde telefon .
Vand .
Ikke-fordærvelige fødevarer .

Vejrtrækning filtre .
Klar plastfolie .
Saks.
HEPA filter.
Caulk .

Tætningslister .


1 .
Vælg et værelse i det indre af dit hjem , helst på en øvre etage , til at konvertere til din sikre værelse . Kemikalier er tungere end luft og vil synke , så du vil være sikker på en højere etage . Dit sikker værelse skulle have så få vinduer som muligt for at minimere indgangssteder for farlige kemikalier .
2 .

Vedhæft et HEPA filter på alle ventilationskanaler i rummet for at hjælpe filtrere og rense luften i tilfælde af en luft-baserede kemiske angreb .
3 .
Stock rummet med mindst 72 timer værd af frisk vand , ikke-fordærvelige fødevarer , gaffatape , vejrtrækning bedømt filtre N95 eller bedre for hvert familiemedlem , pet food hvis det er nødvendigt , klar plastfolie , en arbejdsgruppe telefon og saks .
4 .
forsegle alle vinduer med tætningslister og caulk . Ved forsegling vinduerne før et angreb , vil du ikke nødt til at haste til lukke vinduerne i tilfælde af, at et kemisk angreb sker .

5 .
Tape klar plastfolie over vinduer og døre med gaffatape og sakse når du har indtastet værelse efter et angreb .

gode råd og advarsler


 • Byg dit sikkert rum i et rum med en tilstødende badeværelse , hvis det er muligt , så du får toiletbesøg rådighed for dig , hvis du skal bruge en længere periode i pengeskabet rummet .
 • Sørg for, at telefonen i rummet er fuldt fungerende , så du kan ringe efter hjælp , hvis du har brug for . Du kan også prøve at holde en radio-eller tv på værelset , så du kan få nyheder fra inde i skabet rummet .
 • Du skal have nok luft filter masker til hver person , der går ind i en sikker plads i tilfælde af et angreb .
 • Vær omhyggelig med at se iltindholdet i sikker værelset , når du har lukket det . Hvis rummet er lukket lufttæt , vil der ikke nye luft komme ind i rummet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.