hvordan man laver et jordskælv Survival Kit

Korrekt jordskælv forberedelse er afgørende for at overleve ' The Big One ' . Følg disse enkle trin minutiøst , for at sikre , at du vil have de bedste chancer for at overleve et jordskælv
1 .
Få en 5 gallon Forsegles spand eller bin til at gemme dine jordskælv overlevelse kit i. Du skal have en for hver 3 eller 4 personer i hjemmet . Læg nødhjælp mad og vand i spanden . Brug dåse varer eller boxed varer , der vil bo godt i flere år . Der bør være nok mad og vand til at opretholde i mindst 3 dage per person .
2 .
holde et par elektroniske udstyr i der også . Det er godt at have flere lommelygter eller lanterner . Du bør også have mindst en radio . Batteridrevet udstyr er OK , men batterierne kan gå dårligt over tid . En bedre mulighed er sol-eller krank drevet elektronik . En fælles element er et sol /hånd-krumtap drevne lys , radio og mobiltelefon opladeren. Disse kombinere mange applikationer i en lille enhed , og kan vise sig at være meget nyttig i tilfælde af jordskælv eller andre nødsituationer.

3 .
Sørg for at der er mindst én førstehjælpskasse . Dette sæt skal omfatte fælles medicin samt leverancer til behandling af fælles mindre skader såsom nedskæringer eller buler i hovedet . Ofte er det nemmere og billigere at købe disse i stedet samle dem selv . Bestemt , hvis du har uddannelse i mere avancerede førstehjælp , kan du medtage de nødvendige leverancer til disse ansøgninger.
4 .
Medtag skriftlige materiale, som du kan finde nødvendige for at jeres familier overlevelse af et jordskælv så godt. Se dette link for flere detaljer .
http://www. ehow. com/how_2264258_prepare-earthquake. html
5 .

Hvis du planlægger at sætte dette i din bil , inkludere og skiftetøj og eventuelle sanitet eller hygiejniske produkter, der kan være nødvendige for at opretholde sig selv i 3 dage eller længere .
6 .
Placer jordskælvet overlevelse kit i et kabinet , der er let tilgængelig og strukturelt lyd . Hvis du har mere end én , kan du sætte dem i forskellige steder , hvis du ikke kan komme til en efter jordskælvet . Hvis du ønsker at placere en i bagagerummet af bilen , skal du bruge en flad bin da det vil tage mindre plads .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.