hvordan man opbygger en enkelt tank biodiesel processor

Med prisen på benzin støt stigende , er mange mennesker henvender sig til alternative brændstoffer . Biodiesel bruger nye eller brugte vegetabilsk olie sammen med små mængder af ethanol eller methanol og lud til at gøre en billig og ren-brænding brændstof . Det bedste er, at du kan lave din egen biodiesel i din garage eller værksted

Du skal bruge: .
2 remskiver
12- tommer valset stål stang .
Elmotor .
2 hyldeknægte .

Hængsel .
Jernrør .
Foråret.
Bælte til remskiver .
Remspændingen enhed .

Wood .
20 skruer .
Ledning.
Lodde .

Outfit af processoren Tank1 .
Køb en ny eller brugt 55- gallon eller mindre ståltromle , en 1,5- tommers diameter stålrør , en 1,5- tommer messing kuglehane , en 2000- watt el vandvarmer element og en termostat til at gøre tanken .
2 .
fjerne halvdelen af tankens top , så du kan indsætte blanding apparatet senere .
3 .

Byg en stand fra skrot tømmer eller finde en brugt palle at hæve tanken for dræning .
4 .

Flip tanken på hovedet for at gøre bunden afløbet . Bor et 1,5- tommers dræn hul i midten , og derefter svejse længden af røret i hullet . Sørg for, at røret har en gevind ende på mindst 3 til 5 inches fra tankens bund , og skru bolden ventilen til gevind ende . Dette giver dig mulighed for at dræne dit brændstof og at rengøre tanken , når det er nødvendigt.
5 .
Bor et hul på størrelse med din radiator element i den side af tanken nær bunden . Skub kaminen element gennem hullet og vedhæft den, så den vil ikke røre den side af tromlen . Wire elementet , så det kan slås til og fra , og fastgør termostaten på ydersiden af tanken . Lodde rundt om hullet til varmelegeme , så der ikke er utætheder .

Saml Mixer til Processor


1 .
Fastgør en af remskiver til rullede stålstang . Forbind den anden på motorakslen . Det remskiver skal kunne producere 250 omdrejninger i minuttet eller en 750 rpm maksimum ved mikseren kniven .
2 .
Gør mixer knive ved svejsning af stål hyldeknægte til den anden ende af stangen .
3 .
Sikre samling af mikseren vinger , stang og remskive til hængslet .
4 .
Find et jernrør længden af diameteren af tanken og svejse det hele tankens top ved siden af åbningen .
5 .
Placer hængsel på toppen af tanken og svejse separate side ved jernstangen , så mixer assemblage sidder inde i midten af tanken . Blanderen assemblage skal kunne svinge frit inde i tanken. Hængslet , sammen med en fjeder , skal du oprette bæltet 's spænding .
6 .
Installer den elektriske motor langs siden af tanken . Motoren må ikke være mere end 3 /4 hk .
7 .
Slut remskiver og bæltet og øge spændingen på sikkerhedsselen jamming et stykke træ i hængslet. Din processor skulle nu være klar til at arbejde

gode råd og advarsler


 • Lav en simpel træ måle stok markeret ved 1-. eller 2- gallon trin
 • gøre biodiesel indebærer brug af nogle giftige kemikalier , så hold din processor i et rum med god ventilation og brug passende sikkerhedsforholdsregler .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.