hvordan man overlever at blive skudt

Overlevende et skudsår har meget at gøre med at modtage lægehjælp så hurtigt som muligt . I mellemtiden går ofrets psykiske tilstand en lang vej at overleve . Hvis du eller nogen omkring dig er skudt , er det afgørende at bevare roen og handle hensigtsmæssigt . De følgende trin viser den vigtigste punkter

Du skal bruge: .
trekantet bandage
. Sikkerhedsnål .


1 .

Bliv fast besluttet på at overleve såret . Overvej straks, at den skade er overleve , og lave en mental liste over alle de grunde til at overleve . Forpligte tavst til familie og selv at overleve .
2 .
Ring 911 og søg lægehjælp så snart som muligt .
3 .
Bevar roen at mindske risikoen for forhøjet blodtryk og /eller chok . Koncentrer dig om vejrtrækningen normalt . Løfte hovedet for at lette vejrtrækningen .

4 .
Prøv at tilkalde mentale billeder , der fremkalder roen og sænke hjertefrekvensen. Tænk på en elsket en, familie , en god ven eller et kæledyr . Forestil dig den elskede eller kæledyr sikkert i nærheden .
5 .
Modstå fristelsen til at undersøge såret eller forsøge at behandle det . Lægge pres på webstedet for at stoppe blødningen . Brug et kreditkort til at dække en " sugende " bryst såret .
6 .

Spørg dem i nærheden om hjælp . Har nogen hjælpe med at lægge pres på såret , eller at anvende en årepresse ovenfor et sår på en legemsdel . Bed om et tæppe eller dækning af en slags for at bevare kropsvarme .
7 .
Få nogen sikre området ved at holde folk flere meter tilbage . Spørge nogen til at stå vagt over brugte shell tarme eller våben i tilfælde af, at lades i stikken.

gode råd og advarsler


 • Forvent politiet at få at vide af hospital . Relæ så mange oplysninger som muligt om skytten ( s) til venner på scenen , vidner eller politiet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.