hvordan man overlever en bio terror angreb

Hvad man skal gøre i løbet af en bio terror angreb i dit område og hvordan man kan øge dine chancer for overlevelse

Du skal bruge: .
transport
mod .
vand og sæbe .1 .
Hvis der er en biologisk terror angreb inden for det område du bor er der et par regler at følge for at øge dine chancer for overlevelse .
Beslut hvor det vigtigste af angreb fandt sted , og hvis du er lige uden for området og derefter forlade . Flyt væk fra angrebet zone .
2 .
Hvis du er inden for angrebet zone derefter holde sig inden for området og søge medicinsk hjælp så hurtigt som muligt . Hvis det ikke er let tilgængelige så flytte inde i en bygning går til det højeste punkt . Luk alle vinduer og slukke for varme-eller klimaanlæg , så den kemiske ikke vil blive trukket ind .
3 .

Hvis du tror, du har været udsat strimler off alle tøj og plads på et sikkert sted såsom et stort plasticpose og væk fra dyr og familiemedlemmer. Ikke røre dem igen . En bio oprydning hold vil ankomme snart anmeldt for at fjerne .
Vask hele din krop med vand fra en slange , springvand , brusebad eller andre vand til rådighed . Hvis det er muligt bruge sæbe til at rense alle dine hud og hår . Vær omhyggelig med ikke at vaske ind i øjnene.
Du kan også bruge en del blegemiddel til ti dele vand til at vaske væk kemiske . Dette vil medvirke til at holde det fra at blive absorberet i huden .
4 .
Hvis vand ikke er tilgængelig , kan du dække den berørte hud område med mel eller talkum . Lad det sæt på huden i ca 30 sekunder, og børst med klud . Dette absorberer den kemiske så sørg for det er indeholdt i et område, væk fra andre og dig selv efter fjernelse .
5 .
Aways forsøge at dække din mund og næse , så du har ikke ånde i flere af de kemiske . Brug en papir maske , ærme , håndklæde eller hvad er tilgængelige for at give dig en vis beskyttelse . Hvis du har på lange ærmer må ikke fjernes før du er i stand til at følge instruktionerne til vask . Dette vil hjælpe med at beskytte din hud .

6 .
Gå ikke i panik . Ikke forlader området, hvis du har været udsat for, fordi du ikke ønsker at bære den til andre. De fleste mennesker kan leve i et kemisk angreb , hvis de reagerer i tide og søge lægehjælp .

gode råd og advarsler


 • Altid opbevare blegemiddel til rådighed for vask .
 • Hold papiret maske til åndedrætsværn .
 • Hvis du oplever brændende , vanding øjne eller føler dig syg passe på kemisk eksponering .
 • Hvis du ser flere dyr liggende på jorden ikke bevæger forlade området .
 • fedtet hinde på overfladen af din hud , når udendørs .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.