hvordan man overlever et fald fra en to -etages vindue

Når man står med en lang og potentielt fatale fald, både ud fra et andet historie vindue eller fra en høj stigning , vil mange mennesker hævde , at lykken er den største faktor din overlevelse . Hvis du falder ned fra en to-etagers bygning , men der er flere vigtige forholdsregler, du kan gøre for at minimere din skade ved positionering din krop til faldet
1 .
Tænk hurtigt . Et fald fra en anden historie vindue varer mindre end to sekunder , så du er nødt til at begynde at placere din krop , så snart falde begynder .
2 .
Fall fødder først . Det maksimale beløb for fysiske skader opstår , hvis du falder med hovedet først , og den mindste mængde , hvis du falder fødder først . Hvis du af en eller anden grund du går ud af vinduet med hovedet først , er det vigtigt, at du flytter din krop til at falde med benene først med det samme.

3 .
Bøj knæene for påvirkningen og lander på boldene af dine fødder . Bøje knæ reducerer virkningen af falde på din krop og kan gøre forskellen mellem lammende spinal skade og overlevelse uden varige mén .
4 .
Roll efter sammenstødet . Hvis du kan , position din krop til at rulle efter det første anslag i stedet hoppe eller sammenbrud . Krøller din krop og guffe den ene skulder i at rulle lidt til den ene side og undgå virkninger til hovedet eller nakken .
5 .

Beskyt dit hovedet efter det første anslag . Læg hænderne bag hovedet , som du ville gøre i en tornado øvelse for at beskytte dit hoved og hals efter kollisionen , som du ruller på en potentielt farlig overflade .

gode råd og advarsler


 • aldrig bevidst forsøg på et fald ud af en anden historie vinduet . Disse skridt er beregnet til at blive brugt til forberedelse i tilfælde af en utilsigtet falde. Hvis du er fanget i den anden historie med nogen vej ud , forsøge at nedtone bygningen først, og brug hoppe kun som en sidste udvej , som falder fra en anden historie kan være fatalt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.