hvordan man overlever et fald i olieproduktionen

Med miljøhensyn og de svingende oliepriser og forsyninger , har brug for en person at have en plan just in case , de behøver for at overleve et fald i olieproduktionen . Olie er en så stor del af de fleste menneskers hverdag , at selv hvis der ikke er en nedgang i produktionen på grund af miljøspørgsmål, er det en god ide at blive mindre afhængige af olie og dens derivater

Du skal bruge: .
Trekantet bandage .
Sikkerhedsnål .


1 .

Køb en bil , der kræver mindre benzin til at drive . Den mest almindelige måde, vi bruger olie er ved at køre en bil . Men hvis du køber en elbil til korte ture eller hybrid bil i længere tid pendler , det vil hjælpe dig med at overleve et fald i olieproduktionen og hjælpe miljøet .
2 .
Brug alternative midler for varme, køle og strøm dit hjem . Sol -og vindenergi er to muligheder i de fleste områder , som kan reducere din afhængighed af traditionelle energikilder , der kommer fra olie eller naturgas . Den indledende opsætning for vind-og solenergi kan være dyrt , men de energibesparelser hvert år betaler de foreløbige monetære udlæg .
3 .
Deltag i en lokal overlevende støttegruppe . De fleste samfund har grupper , der skal dele ideer eller ressourcer , hvis der er nedgang i olieproduktionen .

4 .
Etablere en have at dyrke dine egne fødevareforsyning. Hvor olieproduktionen falder , vil prisen på olie stiger , forhøjer prisen på alt , herunder fødevarer . Men hvis du har en have , der producerer mad, du og din familie , kan det reducere din afhængighed af eksterne og dyrere fødekilder .
5 .
Eliminér dine kreditkort, og spare så mange penge som muligt . Ændre dine forbrugsmønstre kan også hjælpe dig med at overleve de stigende priser , der vil ledsage nedgang i olieproduktionen . Jo mere likvide reserver og mindre gæld du har , vil holde dig økonomisk levedygtige i en tid med stigende priser .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.