hvordan man overlever vinteren i Syracuse

Syracuse vintre er ru . Fra oktober til april , vender den smukke Salt City kold , lummer og sne . Pendling er farligt , og nyder den sociale scene bliver svært . Men hvert år , omkring 150. 000 mennesker overlever disse brutale vintre , og i 3 år, jeg gjorde også. Her er hvordan

Du skal bruge: .
vinterfrakke
. Lange underbukser .
Tykke sokker .
Støvler .


1 .
Bundle op . Mens vinterfrakker er typisk ikke det mest fashionable ting i verden , de giver nogle bruger . I Syracuse , er temperaturen dårligt, men vinden chill er værre . Negative 20- graders vinde er ikke ud over det sædvanlige . Det ofte blev så koldt på min iPod ville stoppe med at arbejde . Vinter i Syracuse handler om overlevelse . Mode er sekundær . Lange Johns er afgørende . Jeg plejer bar to par sokker . Du vil aldrig blive for varm , når du er udenfor i løbet af en Syracuse vinteren .
2 .
Walk på gaden . Snow kommer hårdt og kommer ofte i Salt City . Ofte beboere mangler tid , eller viljen , til at holde op med skovle . Byen gør et stort stykke arbejde med at pløje vejene , så gaden er som regel den mest sne-frit område rundt. Hvis man antager, trafik er ikke for tung , og du er opmærksom på de forbipasserende biler , ville jeg anbefale det.

3 .
Gå ud og socialisere . Blive hjemme i løbet af vintermånederne vil kun gøre dig gnaven . Prøv at gå ud og handle , som du normalt ville . Det får du dit sind ud af forfærdelige vejr , men også få dig til at kondolere med andre . Du er ikke den eneste, der hader vejret .
4 .
Giv dig selv tid nok til at få et sted . Med sne , is og regn kommer øget risici . Alt for mange ulykker skyldes hensynsløs kørsel i dårligt vejr . Du vil ikke blive hastet hvis du tillader dig selv tid til at komme til steder . Tilføje mindst 20 minutter til din pendler . Med at gå , og der tilsættes cirka 12 minutter at traske gennem sneen . Hvis du tager din tid , kan du blive generet af at skulle vente omkring . Men hvis du skynder , kan du blive generet af at blive såret ved et fald eller anden ulykke .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.