hvordan man sikkert brænde stearinlys

Stearinlys er mere populære end nogensinde , og mange mennesker nyder at brænde dem på regelmæssig basis for afslapning , meditation , hengivenhed eller for fastsættelse af scenen . Lys er en vigtig del af mange ferie fester , og Hanukkah , Kwanzaa og advent alle involverer stearinlys-belysning ceremonier . Mens stearinlys sikkert kan være atmosfærisk , men også frembyde betydelige farer . Faktisk ifølge National Fire Protection Association ( NFPA ) , en anslået 15 , var 600 hjem brande i 2005 som følge af stearinlys . Disse brande forårsaget 150 dødsfald , 1. 270 sårede og 539 millioner dollars i skader på ejendom . Næsten 40 procent af disse brande startede i soveværelset og over halvdelen af brandene opstod , fordi stearinlys var for tæt på noget brændbart . ? Her er hvad du kan gøre for at sikre , at du kan nyde stearinlys , men stadig bo sikkert

Du skal bruge: .
Candles
Brandslukker
Sturdy lysestager .
Lygter .


1 .
Sæt alle lysene ud , før du går i seng . Det kan synes romantisk at falde i søvn ved flimrende stearinlysets skær , men din sikkerhed er vigtigere . Husk , at hovedparten af stearinlys brande komme i gang i soveværelset .
2 .
Hold alle stearinlys væk fra brændbare genstande . Noget lignende gardiner , papirer , bøger og tøj kunne meget let bryde i brand hvis de blev efterladt for tæt på et stearinlys flamme . Vær omhyggelig med at holde brandfarlige væsker langt væk fra et stearinlys, for og disse omfatter hårspray , alkohol og mange typer af rensevæske .

3 .
Sørg for at bruge lysestager , der er robust og vandt 't sandsynligvis vil vælte . Lysestager skal også være stor nok til at holde dryp voks .
4 .
Trim candlewicks til 1/4-inch i længden , så det overskydende vægen ikke flamme op . Når du brænder en søjle eller taper stearinlys , sætte det ud, når det bliver ned til de sidste to inches . Hvis du brænder en offerfund stearinlys eller en, der kommer i et glas eller beholder , slukkede flammen før den sidste 1/2-inch af voks begynder at smelte .
5 .

Hold lommelygter praktisk at bruge i tilfælde af nødsituationer og strømudfald . Du kan få lommelygter , der ikke behøver batterier , men er drevet af rystelser eller trækker , så de vil altid være klar til at lette din vej uden at udgøre den samme risiko for brand , som gør tændte stearinlys .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.