hvordan man skaber en nødevakuering kit

Nødsituationer ske, og det er godt at være forberedt i tilfælde af at du er evakueret fra dit hjem . Har de fleste af disse ting pakket i en brandsikker boks og klar til at gå . Her er hvordan du kan skabe en nødevakuering kit og øge sikkerheden på dine kære
1 .
medbringe kontanter . Hvis elektriciteten er ude , vil du ikke være i stand til at bruge dit kredit -eller ATM -kort .
2 .
Pack dåse -og tørfoder . Sørg for at købe mad , der kan bevares og snacked på . Slik barer , frugt barer og dåse bønner er alle gode muligheder . Du bør også omfatte masser af vand på flaske . nok til hele din familie

3
Medtag en batteridrevet radio og lygter . Vær sikker på at have masser af ekstra batterier .
4 .
Sørg for at du har kort , ID 's , social sikring , kreditkort , medicin , førstehjælpskasser og medicin . Du bør endda inkludere din monokel recepter eller nogen forskrifter for medicin, du tager regelmæssigt, da du ikke ved, hvor længe du vil være væk fra hjemmet .
5 .

Sæt ekstra tøj og tæpper til hvert familiemedlem i dit sæt . Du bør også inkludere en sovepose for hver person , hvis du er nødt til at sove i en evakuering centrum .
6 .
Tag aktuelle billeder af familiemedlemmer. Du ved aldrig , hvornår du kan få adskilt , og disse vil komme i handy .
7 .
Husk at medbringe aktier og obligationer , som kan veksles til penge . Også omfatte alle vigtige dokumenter om din familie , fødselsattester , vielsesattest , din vilje og selv dine tidligere selvangivelser . Antag , at du ikke kan være i stand til at vende hjem , så disse ting er et must .

gode råd og advarsler


 • 1 gallon vand per person er anbefalet af Amerikansk Røde Kors .
 • Vent ikke til du er evakueret at få kontanter . Dette kan være for sent . Du skal have nogle, som du holder i din kit på alle tidspunkter.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.