hvordan man starter en genbrugsprogram

I vores verden af masse brug , er behovet for genbrug programmer enorme . I dag finde en genbrugsprogram er den nemme del af opgaven , huske at genanvende alle de genanvendelige elementer kan være svære del

Du skal bruge:
Telefonbog
. Internetforbindelse.
Computer .
Trash mand .


1 .
Tjek skrald . Mange genanvendelse programmer er startet af de samme folk , som afhente skrald fra dit hjem . Det er klogt at spørge dem skrald mennesker eller affaldshåndtering arbejdstagere , hvis deres virksomhed har en tilgængelig genbrugsprogram . Hvis det er tilfældet , vil virksomheden ofte give gratis spande til at adskille genanvendelige materialer .
2 .
Flip siderne . Telefonbogen er et andet godt sted at finde en genbrug program i dit samfund . Genanvendelse Programmet kan anført under " genanvendelse " , " affaldshåndtering " eller " skrald rådighed. "

3 .
Check online . Uundgåeligt , kan genanvendelse af programmer i et bestemt område kan findes på internettet . Det bedste ved at søge på internettet er chancen for at finde en genbrug , der er blevet skabt af medlemmer af fællesskabet , og ikke en for profit virksomhed .
4 .
Hvis du ikke kan finde en lokal genbrug program , starte din egen . Der er mange mennesker , der ville ønske, de kunne genbruge de ting, de bruger hver dag , men ligesom du , har ikke fundet et program til at tage deres genanvendeligt . Start af et program kan være hurtig og nem og hjælper jorden alt imens .

gode råd og advarsler • Hvis en genanvendelse program er fundet flere byer væk , kan du prøve at indsamle fællesskabernes genbrugsmaterialer og gøre en tur om ugen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.