hvordan man støtter helbrede bugten initiativer

Heal the Bay forsøger at redde Santa Monica Bay . Grupperne fokuserer meget på de konsekvenser, tilsyneladende simple handlinger har . For eksempel kan vaske din bil årsag stærke kemikalier for at indtaste stormen kloakken og ender i havet . Ud over at deltage Heal the Bay , er der flere ting du kan gøre i hverdagen for at støtte deres initiativer
1 .
spare på vandet ved at fastsætte utætte rør og slukke for vandhanen , når du ikke bruger den . Ikke alene er over-vanding uøkonomisk , det medfører også toksiner og skrald for at flytte til havet. Også overveje at lave flow toiletter og brusere i dit hjem .
2 .
Forhindre din værftet afpuds , strøelse og skrald fra at komme ind i stormen afløb . Disse afløb i sidste ende føre ret til havet .

3 .
Sats for et lærred eller papir pose på købmand i stedet for at bruge plastikposer . Ved at bringe din egen , vil du skære ned på unødvendige kuld forårsaget af plastikposer . Plastic er farligt at livet i havet og tager hundredvis af år at nedbryde .
4 .
Brug en bilvask så meget som muligt , fordi mange af dem genbruge deres vand . Hvis du hellere vil vaske din bil selv , så gør det på plænen i stedet for indkørsel . Spare på vandet med en spand og købe bionedbrydeligt sæbe til at bruge .
5 .

Kig for ikke-giftige , grønne rengøringsmidler . Start en kompostbunke stedet for at bruge kunstgødning på din græsplæne . Hvis du bruger kemiske produkter , bortskaffe dem på husstandsniveau farligt affald drop-off -centre . Ring til (800 ) CLEAN-UP efter steder .
6 .
Brug en kost i stedet for en slange til at rense din indkørsel eller på fortovet . Hvis du vasker det af , vil kuld og snavs rejser til storm kloak . I stedet samle det hele i en fejebakke .

gode råd og advarsler


 • altid genbruge brugte motorolie på auto dele butikker , garager og tankstationer . Du bør aldrig hælde den på jorden eller i kloakkerne , fordi det er giftigt .
 • Altid rydde op efter dit kæledyr . Dette vil forhindre deres affald ind i storm drain og flyder ud i havet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.