hvordan man undgår et angreb eller kamp tilbage mod en angribende

Der kan komme et tidspunkt , hvor du skal kæmpe en off , der er angriber dig . Du kan også føler sig utrygge gå ud til bestemte steder på egen hånd. Ca. 1 ud af 10 kvinder vil blive overfaldet på et eller andet tidspunkt i deres liv . De fleste kvinder har ikke tid til at tage en selvforsvar kursus. I andre tilfælde kan de være bange for, at det vil på nogen måde forringe deres kvindelighed . Uanset hvad, er det vigtigt , at du ved hvordan du beskytter dig i tilfælde af et angreb , og at vide særlige teknikker , der vil hjælpe dig og din familie ophold sikker .
1 .
Hvis du er i en bil , holde dine vinduer op og dørene låst , især når de er i ukendt territorium .
2 .

Hvis der på et trafiklysformat nogen forsøger at terrorisere dig , køre væk , selvom du er nødt til at køre lys .

3 .
aldrig åbne din døre eller vinduer til en fremmed , og hold øjnene åbne og bevidste om din generelle nærheden på alle tidspunkter.
4 .
Hvis nogen forsøger at stoppe dig , der hævder at være politiet , ikke stoppe, hvis du ikke er tryg . Enten ringe 911 for at kontrollere , eller køre til et godt oplyst område eller i nærheden politistation .
5 .

Hvis nogen bump dig bagfra i et isoleret område , ikke komme ud af din bil . Dette kunne være en trick . Igen , drev til et godt oplyst område , og ringe til politiet .
6 .
Pas på folk fortælle dig, at dine lygter ikke fungerer , eller et dæk går flad . Selv om dette er tilfældet i mange tilfælde er det også et trick for at få dig til at trække over .
7 .
Hvis nogen får dig ud af bilen og ønsker at kapre det , så lad dem få det . Det er ikke værd at dit liv .

8 .
Når du går i et område , der er fremmed for dig , må du ikke gøre opmærksom på dig selv ved åbenlyst at spørge om vej eller søger rundt for at finde din lejer . Vær meget subtile i dine bevægelser .
9 .
fleste mennesker , der kører ved, at perifere syn er meget vigtigt. Vi bruger spejle til at se bag os og vores sider . Det samme visuelle perception bør anvendes i en situation, hvor du måske ikke er helt sikker . Vær opmærksom på , hvad der er omkring dig , men gør det ikke indlysende, at du ikke er i dit rette element .
10 .

Walk , som om du har et sted at gå . Hold dit hoved op og skuldrene tilbage . Brug målrettet skridt og en selvhævdende måde .
11 .
Stol på dine instinkter . Hvis du føler nogen holder øje med dig eller få en følelse af ubehag , er der sandsynligvis god grund . Dyr har dette instinkt , og bruge den til at redde deres liv på daglig basis . Vi har den samme latente evne . Du skal ikke tro du er paranoid . Det er bedre at forebygge end at helbrede .
12 .
Hvis du føler du bliver forfulgt , skal du gå straks i de nærmeste besatte facilitet du kan finde. Dette kan være en butik , et hotel , en benzinstation eller andre steder der er mennesker.
13 .
Hvis du har en mobiltelefon , træk den ud og ringe 911 , hvis du føler dig usikker . Vær ikke bange for at blive vist dum . Igen , tillid dine instinkter . Det kan være en falsk alarm , eller så igen du kan forpurre et angreb . Hvis du oprigtigt føler, at du er ved at blive angrebet , er det vigtigt at vide, at der er hjælp på vej . At tegne en telefon kan også være nok til at skræmme angriberen .
14 .
ikke sætte dig selv i den måde et offer . Selv hvis du har brug for at foretage denne telefon opkald kan du foretage dig så store som du kan . Stå højt, skuldrene tilbage , hovedet holdes højt . Hackere vil have lettest mulig offer . De har ofte ned , hvis de føler, at der kan være en kamp .
15 .
ikke se den mulige voldsmand i øjnene , men ikke tage øjnene fra dem . De skal vide, at du er opmærksom på dem , men hvis du har nogen frygt , kan de fornemmer det og bruge det imod dig . De kan også være mere sandsynligt, at angreb, hvis de fornemmer åbenlys aggression , så hold øjnene afværget , men vær opmærksom .
16 .
Hvis de kun vil have dine penge eller taske , så lad dem have den. Det er ikke værd at dø over .
17 .
Hvis du bliver angrebet , og den person løber på dig i et hurtigt tempo , en af de bedste ting , du kan gøre , er at falde til en squat når de er omkring 5 meter fra dig , og dække dit hoved med hænderne , som om du er i en skole tornado bor . Hvis de kører de ikke vil være i stand til at stoppe og muligvis tur og flyve over dig . Forhåbentlig vil de bryde noget , men hvis ikke , vil det i det mindste give dig lidt tid til at komme væk . Dette fungerer især godt , hvis de kører på dig bagfra . Dette skal timet godt, og angriberen er nødt til at køre hurtigt og ikke forventer dette , men det er der en hurtig træk, der kan være meget effektiv .
18 .
Brug din håndflade til strejke en voldsmand , som angriber dig fra forsiden . Dette er især nyttigt i ansigtet , især næsen . Brug hælen område af din håndflade til strejke i en opadgående bevægelse .
19 .
En meget effektiv bevægelse er en hals sækken. Du tager to fingre , dit indeks og midt , og da de kommer imod dig , kan du bruge deres egen fremdrift til at give dem en hurtig hårdt jab i halsen , lige i nærheden af Adam 's æble. Dette vil også virke, hvis du foretrækker at bruge fingrene . Det samme flytte gælder : bøje din pegefinger og langfinger , og syltetøj dem i halsen under eller omkring adamsæble . Det vil tage en voksen mand ned hurtigt . Brug denne chance til at køre .
20 .
Øjnene er en god blød plet , og hvis de får chancen , kan den samme teknik bruges der .
21 .
Hvis de har piercinger , kan du bruge dem til din fordel . Rippe en piercing er en god måde at bremse nogen ned . Generelt vil de følge træk af den piercing . Hvis de har en piercing i deres ansigt eller øret , trække i den ned mod dit knæ , og medbringe dit knæ op i deres ansigt eller hoved . Hvis du gør dette hårdt nok , vil de gå ned .
22 .
Forsøg ikke at ramme med din næve , damer . Brug dine albuer og den side af din næve . Hvis du bøjer albuen ind og smide din næve ud til siden , får du en meget mere kraft bag hit . Albuen er skarp og har en masse magt . Hvis de er mellemstore , kan du medbringe albuen lige op og ind i deres næse . Hvis de er højere , kan du bruge albuen i en sidelæns bevægelse for at ramme dem næsten hvor som helst ( brystet er meget effektiv ) . En hård skudt med albuen eller siden knytnæve lige i området mellem ribbenene , hvor hjertet ligger , kan være meget effektiv.
23 .
Hvis du har en pung , og det er især tungt, det er en rigtig våben . Brug begge hænder til at tage fat i tasken og sving det fuld kraft som en flagermus . Generelt hovedet er det bedste område at slå , men ethvert organ skud kan være nyttig .
24 .
Hvis du kan komme til lysken , det er en optimal sted at strejke , men de fleste angribere vil beskytte dette område til fulde . Et knæ strejke virker meget godt . Bring dit knæ op og ind i et område med deres krop , især abdominal -området , den ultimative effekt . .
25
De knæskallerne er et stort område at bruge til at tage ned en voldsmand , enten sparke dem i knæskallerne eller sparke dem bag i knæet , hvilket vil få dem til at miste balancen .
26 .
A kno strejke til lænden vil også bringe nogen jorden . Hånden er i en knytnæve , men med knoerne ud . Strike angriberen i det meget lave del af ryggen , generelt, hvor bagsiden møder gluteus . ( Den indrykning ) Dette vil få dem til at falde bagover , hvis det gøres med nok tryk . Dette vil også arbejde , hvis de har dig i en bjørn knus . Brug din knoer og lægge pres på dette område . Det medfører, at benene til at svække .
27 .
Hvis de har dig i en bjørn knus , forsøge at løsne deres greb ved at sætte hænderne i en karate chop stilling , med palmer vender op og fingrene let bøjet . Strike dem kraftigt ( hurtig bevægelse ) og så hårdt som muligt i midten til nederste ribben område . Dette kan løsne deres greb og give dig en chance for at undslippe .
28 .
Hvis de er bag dig et skridt , at mange ikke vil forvente, er at bringe din hæl op direkte mellem deres ben med så meget kraft som muligt .
29 .
anden uventet flytte , uanset om de har du forfra eller bagved , er at lade din krop falde til jorden med alle dine vægt . Dette kan give dig et par sekunder til at kæmpe eller løbe .
30 .
Anytime du kan få på en finger , kan den bruges som et våben . Bøje fingeren hele vejen tilbage , som om din spiller nåde . Det Pinky er den nemmeste at bryde , og igen , vil dette tage nogen til deres knæ hurtigt .
31 .
Hvis de har deres hænder på halsen , skal du bruge fingeren pause . Du kan også lave en knytnæve med knojern , og slå dem hårdt i midten af hånden . Dette vil nogle gange løsne deres greb .
32 .
Biting kan være meget effektiv . Hvis de står over for dig, gå derefter til de bløde pletter-ører, næse og læbe . Ethvert område , der holder dig er et godt område at bide . Dette vil normalt få dem lade dig gå . Dog være forberedt på at trække blod .
33 .
Hvis de er iført briller , smadre dem med en knytnæve ind i deres øjne . Dette er en brutal bevægelse, men det kan redde dit liv .
34 .
Hvis du kan komme til deres private dele med en hånd , grab og klem så hårdt som muligt . Dette er en risikabel flytte , fordi de kan punch dig at prøve at få dig ud , men hvis du er tæt nok på dem for at få dem af testiklerne , vil de ikke have nok momentum til at give dig en god hit .

35 .
Hvis du får dem til jorden , give dem en god hæl strejke eller albue strejke på bagsiden af hovedet for at holde dem nede lidt længere tid .

Tips og advarsler


 • Scream samtidig være angrebet . Ord til at råbe er " angreb "eller " brand ". Dette henleder opmærksomheden .
 • Du skal ikke forvente nogen til at redde dig . Ofte er folk bange for at blive involveret .
 • Det bedste forsvar er altid at køre .
 • Hvis de har en pistol eller kniv , ikke modstå . Det er bedre at leve og blive angrebet end at dø .
 • Hvis forbrydelsen er røveri , ikke kæmpe. Giv dem hvad de ønsker . Det er ikke værd at dit liv .
 • Stol ikke på en pistol . Kriminelle normalt tager pistolen og bruge den til at angribe offeret .
 • Stol ikke på peberspray . Det er svært at få på efter behov.
 • Det bedste forsvar er en god offensiv . Holde sig ude af farlige situationer .
 • I de fleste tilfælde er det bedre at bekæmpe .
 • Du kan komme til skade ved hjælp af nogle af disse træk . Brug med forsigtighed .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.