hvordan man vælger den rigtige hjelm

Der er omkring 85 millioner cykel ryttere i USA alene . Omkring 67. 000 af disse 85 millioner vil fastholde hovedskader i løbet af året . Desværre vil to tredjedele resultere i døden fra hjerneskade . Synes bare , kunne disse tal er blevet reduceret , hvis blot en $ 20 hjelm blev købt . Overvej iført en hjelm , ikke kun for dig , men for dine børn , mødre , søskende og kære ens. Ikke alene er det vigtigt at bære en hjelm , men det er lige så vigtigt at bruge en korrekt tilpasset hjelm . Før du køber din hjelm , er der et par ting , du behøver at vide

Du skal bruge: . .
cykelhjelm


1
Er du en cyklist eller kan du lide at gøre en masse mountain biking ? Hvis du er en cyklist er det bedst at vælge en tid trail hjelm . Tid spor hjelme er designet til at reducere luftmodstanden . Denne hjelm er længere og tyndere i forhold til andre hjelme . Hvis du mountainbike overveje at vælge en mountain bike hjelm , som er designet til at være lidt tungere , og holder hjelmen på hovedet bedre , når hoppende og springning.

2 .
Sørg hjelmen er godkendt af Consumer Product Safety Commission ( CPSC ) ved at kigge på tag eller original æske .
3 .

Prøv på din hjelm . Det er meget vigtigt , at du prøver på hjelmen før du køber det . Din hjelm skal passe lunt , men ikke for stramt. Brug dimensionering puder for at sikre en god pasform til dit hoved .
4 .

Sørg for hjelmen dækker din pande , krone , og på bagsiden af hovedet . Den forreste af hjelmen bør begynde halvvejs ned din pande . Bagsiden skal komme til slutningen af dit kranie .
5 .
Sørg gjorden under hagen . Ikke mere end en eller to fingre skal passe under stroppen . På mange hjelme gjorden kan justeres ved at trække i stroppen fra bagsiden af hjelmen .
6 .
Ryst dit hoved rundt for at sikre hjelmen ikke er løst . Hvis din hjelm skifter holdninger , det er for løs . Hvis hjelmen bevæger sig , når stropperne er stramme , så prøv på et mindre hjelm .

gode råd og advarsler


 • En hjelm kan købes fra enhver stormagasin , sportsudstyr butik, eller lokale discountbutik .
 • Hvis du er bekymret om mennesker er i stand til at se dig , kan du vælge en farvestrålende hjelm
 • Udskift din hjelm efter at den er involveret i et styrt
 • Erstat hjelme , der er blevet vokset

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.