hvordan man vælger et trådløst opkald box-systemet

Teknologi til telefonbokse har avancerede fra wire line -baserede systemer til trådløs . Der findes flere typer af telefonbokse at vælge imellem for en række forskellige formål . De leverer kommunikation fordele bilisterne på motorveje , studerende og undervisere på skole -og universitetsområder , handlende og arbejdere i indkøbscentre og give nødkommunikation i andre faciliteter. Trådløs telefonbokse også aktivere en port eller dør
1 .
Vælg et trådløst opkald boks, der gemmer en talebesked , der vil spille , når der trykkes på knappen . Dette tillader dig at have en vejledning til brugeren af telefonen , og nogle enheder også sende en talebesked indberetning tilbage til en målestation .
2 .
Køb en telefonboks , der giver dig besked om placeringen af telefonen er i brug . Dette er meget vigtigt , når du har flere opkald bokse til at overvåge .

3 .
Tilføj en bevægelsesdetektor eller anden form for detektor til din telefonboks . Den ansvarlige for overvågningen af systemet vil detektere tilstedeværelsen af en person i nærheden af kassen .
4 .
Installer en mikrofon på din telefonboks , så du kan lytte til , hvad der sker omkring eller i nærheden af kassen .
5 .

Overvej en trådløs telefonboks med en post tastatur , der gør det muligt for folk at indtaste en kode til at åbne en port eller dør .
6 .
Vælg en standard telefonboks , en håndfri kasse , eller en TTY boks , der giver meddelelse evne til at døve , hørehæmmede eller talehæmmede .
7 .
Brug telefonbokse til flere formål , herunder indsamling af data . Teknologien er i stand til at levere motorvejen trafikoplysninger ved hjælp af video om hastighed og trafikmængde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.