Hvordan vælger bånd og tape tape

Bånd og tape er teknikker , hvor en atlet eller sport træner bruger en bestemt form for bånd til wrap en del , før en sportsbegivenhed enten at undgå skader eller undgå skærpende en eksisterende skade . Det er typisk bruges på knæ , albuer og ankler til at yde støtte til den fælles gøre den mere stabil . Der findes mange forskellige slags tape til rådighed . Vælge, hvilke bånd til brug afhænger af, hvilken omsnøringsbånd eller klæbebånd teknik, du vil bruge , og som led du vil blive tape
1 .
Elastisk klæbende bandager er elastisk klud bandager med en gummi-klæbemiddel . De er et populært valg , fordi de kommer i forskellige størrelser og kan bruges med mange forskellige teknikker . Også , de gør det muligt bevægelser uden at løsne , men stadig tillader huden at ånde .
2 .
Cohesive bandager er typisk lavet af en ikke-vævede polyester og elastisk stof . Mange sammenhængende bandager er vandtætte . De er et fremragende valg , hvis du er på udkig efter et bånd for at give dig ekstra støtte for at forebygge skader .

3 .
Tubular bandager er mere som støtte seler , fordi de er pre -cut til at passe et bestemt område som et knæ eller albue . De er som regel bomuldsstof med elastik og giver ekstra beskyttelse til en skadede område .
4 .
Strapping tape leveres i PVC , vandtæt , og stof muligheder . Det er almindeligt anvendt til at klæde sår .
5 .

Zinkoxid tape er en træner favorit typisk bruges til at beskytte leddene .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.