hvordan du fjerner vaskemaskine skimmel

Nogensinde meddelelse, at muggen lugt i dit front-loading vaskemaskine ? Desværre , skimmelvækst er et fælles problem på grund af stramme sæler og dårlig dræning . Lær hvordan du fjerner mug fra vaskemaskinen

Du skal bruge: .
Handsker og maske
Rengøringsmiddel .
Svamp , tør eller skrubber .
Skimmel reducere eller drab produkt til at køre i løbet af en tom cyklus .


1 .
Træk gummi eller plast omkring karbad eller bækken til at afsløre problemet . Du bør også tjekke din vaskemiddel , da det er et andet fælles område for skimmelsvamp .
2 .
Fjern alle synlige mug .
Du kan bruge en opløsning af vand og opvaskemiddel eller blegemiddel (1 del blegemiddel til 10 dele vand ) . Du kan også bruge blegemiddel klude til at gøre dette afhængigt af, hvordan genstridige formen er . Jeg vil anbefale iført handsker . Du kan også vælge at bære en ansigtsmaske , især hvis du har skimmelsvamp allergi .

3 .
Slippe af formen , som du ikke kan se .

På grund af etablering af vaskemaskinen , kan skimmel også en tendens til at vokse i rør , fælder , og uden for tromlen , hvor du ikke kan se det . Jeg har mødt flere anbefalinger til at løse dette problem :
1 . Kør en tom belastning på de hotteste vandet indstillingen med 1 kop eller flere af blegemiddel .
2 . Kør en tom belastning på de hotteste vandet indstilling med en kop eller flere af eddike (selv , en artikel, advarede om, at dette kan påvirke følerne i maskinen ) .
tre . Kør en tom belastning på de hotteste vandet indstilling med CLR eller Simple Green .
4 . Brug et produkt designet til at angribe opbygning fra vaskemidler og skyllemidler . To sådanne produkter er Affresh og ildelugtende Skive . Jeg vil lægge links til både i denne artikel .
5 . Ring til en reparation mand til at udføre service på dele af den maskine, du ikke kan se eller forsøge at gøre det selv .
4 .
Undgå problemet .
Her er flere ideer til at hjælpe dig med at forebygge fremtidige problemer :
1 . Mold skal fugt til at vokse . Efterlad dine lugen, og vaskemiddel dække åbne i mellem transporterne for at give mulighed for fuldstændig tørring . Dette vil dramatisk reducere eller fjerne problemet .
2 . Behandle og /eller rengøring af maskinen hver måned være på forkant med problemet .
3 . Skift til pulver og /eller lav-skummende vaskemiddel .

gode råd og advarsler


 • Tjek under gummi eller plast foring at sikre, at du ikke har noget tøj , der er blevet indgivet i dette område .
 • Brug vaskepulver , HE specifikke rengøringsmiddel , eller 1 /4 af den anbefalede mængde af top-loading vaskemiddel for en belastning . Ekstra sæbeskum og flydende blødgørere har været knyttet til rester i maskinen , der kan bidrage til problemet .
 • Når lade døren stå åben , holde lyset slukket ved hjælp af noget for at holde knappen nede .
 • Overvej, hvilke produkter , du bruger til rengøring . Check med producenterne om at sikre, at du ikke bruger et produkt, der vil kompromittere integriteten af gummi eller plast i maskinen .
 • Vaskemaskine dit tøj i en vaskemaskine , der har mug og /eller meldug vokser i det kunne være årsag til de seneste sundhedsspørgsmål. Du ønsker måske at konsultere en læge .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.