hvordan du gør din egen tøroffset Hand Sanitizer ud af husholdningsartikler

Det aktive stof i butikken købte tøroffset hånd sanitizers er alkohol . Du kan nemt kopiere hånd sanitizers hjemme for meget mindre omkostninger og skabe dufte , som du og din familie kærlighed uden at bruge en formue . Ud over alkohol , kan de nødvendige ingredienser findes på din lokale stof eller helsekost store. Make i et parti og sætte det i mindre beholdere , så du kan holde en i bilen , i badeværelset , på kontoret og /eller i din pung . Hånd sanitizers er fantastisk på skovture , camping og fisketure , også .

Du skal bruge:
1 kop plain aloe vera gel
. 1 til 4 tsk .
 af alkohol eller troldnødfamilien .
10 til 12 dråber æterisk olie , såsom lavendel , tea tree , appelsin , neroli, eller grapefrugt .

skeen .
skål .
flere små , rene squeeze flasker .


1 .

Hæld aloe vera i en skål .
2 .
Langsomt røre i alkoholen eller troldnødfamilien en lille smule ad gangen . Du ønsker ikke blandingen for at være for tynd . Det bør være konsekvensen af blødt sæt gelatine .
3 .
Tilsæt dråber æterisk olie . Når picking en olie , skal du sørge for at finde en , der er hud sikkert . Også, hvis du bruger sanitizer på små børn , eller hvis en gravid kvinde er at bruge det , sørg for at det er en sikker olie til disse aldersgrupper og graviditet . Kig efter olie med antibakterielle egenskaber at sætte skub i renseeffekten .

gode råd og advarsler


 • Brug hånd sanitizers når sæbe og vand er ikke tilgængelig , eller når du er syg .
 • Hand sanitizers skal bruges sparsomt . De kan tørre ud vores hænder , men de hjælper til at modstå bakterier . Hånd sanitizers er ikke en erstatning for hånd vask .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.