hvordan du vælger maling farver til et hus

Udsmykning et hus er en kreativ og tidskrævende opgave . Når det kommer til at male indvendige af dit hus , med så mange farver, at vælge imellem , du kan føle tabt , før du selv begynder . Når det kommer til at male , vælge farver , der afspejler din personlige stil og smag samt farver, som supplerer din indretning

Du skal bruge: .
Paint prøver
Indretningsarkitekt ( ekstraudstyr) .
En vision for hvordan du vil dit hus skal se ud.

Hvordan vælger maling farver for et Hus1 .
Kig på masser af maling prøver . Ting at overveje , når man ser på de forskellige farver prøverne , hvor godt farven går med tonen i dit værelse og møbler i rummet . Du vil have farver, der skal koordineres . Når du har besluttet dig for en grundlæggende farveskema til rummet , herunder tæpper , gardiner , persienner og andre møbler , indsnævre din maling valg for den pågældende værelse med en farve , der vil komplimentere indretningen af rummet .
2 .
Bemærk forskelle , når man ser på farverne . Mange farver kan være den samme med hensyn til skygge , men farverne kan se meget anderledes ud. Der er hvid , ægget hvid , off -white , creme og andre farver i den familie , der ligner hinanden alligevel forskellige . Der vil være mange forskellige nuancer af en bestemt farve , så du er nødt til at studere hver enkelt omhyggeligt og se om det giver dig, hvad du leder efter .
3 .

Leje en indendørsarkitekt . Mens dette ikke er obligatorisk , kan det være nyttigt at få input fra en professionel . Hvis du lejer en indretningsarkitekt , kan du give hende ud fra det tema, du har i tankerne og få hende til at gøre din vision til virkelighed . Fagfolk er dygtige i at vide hvordan man kombinerer visse farver og bringe det bedste frem i rummet .
4 .
kende teorierne bag farverne . Nogle farver , såsom blå nuancer og grøn , anses for at være cool farver . Andre farver , såsom nuancer af rød , pink og orange , anses for at være varme farver . Find ud af betydningen af farveteori og beslutte , hvad teori du gerne vil visse værelser skal have. Du måske ønsker at vælge en cool farve til et soveværelse og måske en varm farve til et køkken eller hule.
5 .
Beslut dig for en maling finish . Hvis du ønsker en finish at reflektere mere lys du skal gå med en blankere finish . Hvis du er mere fokuseret på at skjule enhver væg pletter , en mat eller flad finish ville være en bedre løsning .

6 .
Få meninger og feedback på dine farvevalg . Også overveje, om de farver du vælger er farver , der bringer liv til dit hjem . Der har samme farve hele kan være en smule kedeligt . Indstilling af en tone for hvert rum og med forskellige farver kan være forfriskende og hjælpe dig med at få den følelse, du ønsker .
7 .
Preview forskellige farvesammensætninger ved at besøge Color Style Studio på http://www. housepaintcolorschemes. com/. Dette er en hjemmeside , der giver dig mulighed for at vælge et foto af dit hus og afprøve mange forskellige farveskemaer ved at klikke med musen . Denne måde kan du se, hvad rummene skal se ud i forskellige nuancer , og dette vil hjælpe dig med at indsnævre din farve valg . Det vil også spare tid i butikken , da du vil være i stand til at træffe beslutning om farver fra komfort i dit hjem uden at skulle bære prøver fra butik til butik forsøger at matche malingen farve til resten af dit værelse dé ; cor .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.