hvordan man bandage en albue

Albuen er et fælles sted til at opretholde en skade . En person kan stamme eller forstuvninger albuen nemt gennem sport , overforbrug eller dreje det under normal daglig aktivitet . Uanset skade , er det godt at vide, hvordan man bandage en albue

Du skal bruge: .
elastikbind indpakning
Bindende klip eller atletisk tape .
Gaze ( ekstraudstyr) .



1 .
Start med en bredere elastisk bandage , omkring 7 til 10 inches lang , og sætte enden af bandage på indersiden af arm , enten i skurk i albuen eller lige under det . Lidt bøje den skadede albue , at du skal forbinding .
2 .
Vikl bandage rundt om armen mindst én gang for at sikre det . Kontroller, at forbinding er ikke for stram og afskære den tilskadekomne kredsløb.
3 .

Flyt albuen forbinding i et diagonalt mønster , opad mod bicep . Ombryde bandage rundt om armen . Kryds forbinding over de sidste indpakningen at yde støtte til hele armen .
4 .
Gentag indpakning bevæger sig ned i armen gør en 8-tals figur , med bandage , indtil du enten komme til slutningen af bandage , eller du komme til bunds i armen , lige under hvor du startede .
5 .
Fastgør indpakning med bandage klip , som er små metalclips med bittesmå kløer stikker ud at få fat i den ene ende af wrap og tillægger den anden side. Du kan også bruge atletisk tape til at sikre albuen forbinding .

gode råd og advarsler


 • Afhængig af skade , pak bindet flere inches op fra skurk af albue eller lige nok til at sikre gaze på den anden side af armen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.