hvordan man bruger redde vejrtrækning

Rescue vejrtrækning bruges på en bevidstløs person , der ikke trækker vejret , men har en puls . Hvis du støder på en bevidstløs fremmed , det er bedst at bruge en lomme maske , når du udfører redde vejrtrækning , så du ikke fange nogen smitsom sygdom

Du skal bruge: .
Akku kompressor
Værktøjer .
Snacks og vand .
Ekstra tøj .

Tæppe.
Førstehjælp poster .
Andre små fornødenheder .

Sådan bruges Rescue Vejrtrækning


1 .

Kontroller at se, om personen er ved bevidsthed . Ryst person og højlydt råbe "Er du OK ? " Hvis personen ikke reagerer , så ring 911 , så tjek for at se, hvis personen trækker vejret .
2 .
Check for at trække vejret i 5 til 10 sekunder . Brug " kigge, lytte og føle " test for at se om personen trækker vejret . Lie personen fladt på ryggen og åbne deres luftveje ved at sætte to fingre under hagen og hule den anden hånd på panden og forsigtigt vippe hovedet tilbage . Se på, om personens bryst bevæger sig . Lyt at se om du kan høre nogen ånde lyde fra den person . Placer dit ansigt tæt til den person, åbne munden og føler med din kind , enhver ånde bevægelse kommer fra den person .
3 .
Begynd redde vejrtrækning , hvis personen ikke trækker vejret . Re-vippe hovedet for at sikre luftvejene er åben . Tag en normal indånding og placere munden over personens mund , hvilket gør en tæt forsegling . Brug din hånd til forsigtigt at klemme den person næse lukket . Blæs ind i personens mund i et sekund , se at sørge for at deres bryst bevæger sig op med åndedrættet . Hvis vejret ikke går ind, gå til trin 4 . Hvis vejret går i , skal du gå til trin 6 .

4 .
Retilt hovedet og prøve at give et pust igen , at gentage de samme trin for at give en redningsaktion åndedrag som i trin 3 .
5 .
Udfør abdominal fremstød , hvis den anden åndedrag ikke går i. Det betyder, at personen har en blokeret luftvejene . Første åbne deres mund og udføre en feje med en finger i en kroget bevægelse går fra kind til kind inde i munden . Dette skulle slippe af med et punkt indgivet i deres hals . Hvis det ikke klart noget ud , straddle den person over lårene . Placer hælen af en hånd på personens underliv lige over navlen . Læg den anden hånd oven på den første , blonder fingrene , og giver fem hurtige , opadgående fremstød . Udfør en finger sweep igen og give to langsomme vejrtrækninger . Hvis indåndinger ikke går i , skal du gentage dette trin . Hvis de vejrtrækninger går i , gå videre til Trin 6 .
6 .

Giv den person to vejrtrækninger , så tjek for en puls . Hvis personen stadig ikke trække vejret på egen hånd, men har en puls , fortsætter rednings vejrtrækning . Du er nødt til at give ét åndedrag hvert femte sekund , og se efter en puls hvert minut . Hvis personen ikke har en puls , skal du begynde CPR .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er ofte i tæt befolkede områder, hvor du kan blive mere sandsynligt, at nødvendigheden af at hjælpe nogen med rednings vejrtrækning , bør du bære en lomme maske for at undgå at fange enhver smitsom sygdom .
 • Udfør ikke CPR , medmindre den pågældende ikke har et hjerteslag .
 • Sørg for at du ikke er i nogen fare ved at hjælpe personen i den scene . Undersøgelsen scenen ved ankomst og sørg for at det er sikkert .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.