hvordan man forebygger airbag forbrændinger

Airbags er et stort aktiv for bilindustrien i bestræbelserne på at forhindre eller mindske skader, i bil krak . Airbags er designet til at supplere traditionelle begrænsninger såsom sikkerhedsseler , og fungere som en stødpude mod hårde dele af bilen ligesom rattet . Airbags er en stor opfindelse , redde liv og mindske omfanget af skader i mange bilulykker . Imidlertid airbaggen ikke er fri fra alle fejl . For eksempel er airbag forbrændinger en almindelig bivirkning af en indsat airbag ved en ulykke . Denne artikel vil undersøge hvordan man kan forhindre airbag forbrændinger

Du skal bruge: .
bil med airbags
arbejder sikkerhedsseler i bil .


1 .

bruge sikkerhedsselen . Hvis du er behersket af din sikkerhedssele , vil du ikke være så tæt på airbaggen , når den udløses, hvilket giver mindre chance for dig at få en airbag brænde . Sikkerhedsselen vil hjælpe dig til ikke at glide fremad lige før styrtet .
2 .
Sørg for at du har 10 inches ( 25 cm ) mellem midten af din brystben og centrum for rattet . Denne måde , når airbag udløses , vil det have mindre chance for at ramme dig hårdt nok til at forårsage en airbag brænde .
3 .
Undgå hunching over eller lænet mod døren til bilen . Hvis du gør dette , har du meget større chance for airbaggen brænde dig, når det er indsat .

4 .
Bær lange ærmer og holde kropsdele dækket . Hvis du virkelig ønsker at undgå airbag forbrændinger , kan du dække alle huden, så airbaggen ikke kommer i kontakt med huden, hvis den udsender . Dette vil holde dig fra at få brændt .
5 .
Undgå at bære syntetisk tøj . De varme gasser af airbaggen kan faktisk forårsage tøjet til at smelte til din krop og forårsage forbrændinger . Bær naturlige fibre .
6 .

Drive i biler med nyere airbag modeller, hvor ventilationshullerne er på toppen af posen . De ældre airbags var dårligt udformet , så udluftninger fra airbag selv var placeret lige der, hvor førerens arme , på 10:00 og 02:00 position . Det betyder, at når airbag udløses , gasserne slippe højre hvor dine arme er, og brænde dig . Nyere airbag modeller har korrigeret for dette , med ventilationshuller øverst i posen .
7 .
Få et køretøj , der har en anden generation airbag system, som faktisk justerer airbaggens baseret på en persons størrelse og placering i bilen !
8 .
Kontroller, at airbaggen er i orden . Du kan få din bil undersøgt for dette med jævne mellemrum. Nogle biler har endda lys , der kommer , når airbaggen er ikke i orden . Hvis airbaggen udløses uretmæssigt , er der større chance for at du får skadet eller brændt .

9 .
Place børn under 13 år på bagsædet af køretøjet . Fordi de er mindre , vil børnene være mere underlagt direkte effekt af airbaggen og kan oftere blive såret og brændt af airbaggen , når den udsender .

gode råd og advarsler


 • Du kan få en alvorlig forbrænding eller anden form for skade fra airbaggen , men overveje alternative : en trafikdræbt eller alvorlig invaliderende skade . Airbags er værd de mindre skader de kan forårsage .
 • Sørg for, at airbags i bilen er vedligeholdt og fungerer korrekt . Hvis airbaggen ikke fungerer , vil det ikke anvende , når du kommer ind i en ulykke .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.