hvordan man forebygger motorcykel uheld

Med gaspriserne bliver højere hver dag vi alle leder efter en billigere måde at nå dertil, hvor vi skal hen og spare nogle penge . Højre? Nå en motorcykel kan være svaret . Jeg har set mange flere af dem på gaden end nogensinde før . Både mandlige og kvindelige rider frem og tilbage til arbejde eller gå , hvor de er nødt til at gå på deres motorcykel . Men du skal være meget forsigtige med ulykker kan ske . Om det var på grund af en bil chauffører forsømmelighed , eller en glat vej , operatør fejl , der er tips du kan følge for at forhindre risikoen for en ulykke , Følgende er tips du kan tage for at forhindre en motorcykel ulykke .

Du skal bruge:
motorcykelkørekort
. Motorcykel Gear .
Regler for the Road .1 .
Først og fremmest får din motorcykel kørekort . Omkring en tredjedel af motorcyklister , der er dræbt i en ulykke har ikke licens til at drive en motorcykel . Efter at have taget den skriftlige prøve , og operatørerne test du skal have de nødvendige færdigheder til sikkert at betjene din motorcykel . Det er , hvis du passerer begge prøver . Højre ?
2 .
Beskyt dig selv ved at investere i kvalitet motorcykel støvler , læder ridning kæbe , læder jakker og læder handsker for at beskytte dig mod skader i tilfælde af et fald . Har alle disse ting vil beskytte din hud , hvis du tilfældigvis er i en ulykke . Køb en god hjelm og altid bruge den . Vælg en hjelm , som beskytter dine øjne og ansigt ? Hjelme gøre redde liv og minimere skader .
3 .

Under kørsel ned ad vejen se ud for store revner , buler eller huller , som kan være meget farligt . Hvis du ikke kan se en af disse i gang, du kunne have en dårlig ulykke . Vær opmærksom på alle tidspunkter. Også , holde sig ude af blinde vinkler i køretøjer . Du har sikkert bemærket nogle blinde pletter , mens du kørte din bil . Højre? Altid forsøge at gøre dig synlig for andre . Altid følge færdselsreglerne .
4 .
Hold øje med andre køretøjer , der kommer fra indkørsler og sidegader . Sommetider andre mennesker bare ikke se dig , og kan igen helt op foran dig . Vær ekstra forsigtig med parkeringspladser , som folk altid er opbakning fra en parkeringsplads og ikke kan se dig . Jeg har haft folk ikke se mig , mens jeg bare gik bag bilerne på parkeringspladser . Som jeg sagde . " Vær altid opmærksom. "
5 .
Aldrig har en passager får på din motorcykel , hvis du ikke har startet det op endnu . Sørg for passagerens fødder kan nå fodstøtten og få dem beholde deres fødder på dem hele tiden . Din passager skal vide, at de er nødt til at læne sig med dig som du foretager et sving . De bør også vide at holde benene væk fra lydpotten , som de kan få en alvorlig brænde fra lydpotten .

gode råd og advarsler


 • Tag en motorcykel sikkerhedskursus .
 • Altid ride med din forlygte på .
 • Lad ikke nogen ride med dig , indtil du er en dygtig rytter .
 • Modstå trangen til at fremskynde .
 • Drik aldrig alkohol og komme på en motorcykel .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.