hvordan man forebygger varmestress

Når mennesker arbejder , deltage i sport og fritidsaktiviteter , og andre aktiviteter , der kræver fysisk anstrengelse de løber en risiko for at bukke under for varmerelaterede sygdomme . Svedende er kroppens mekanisme til afkøling selv . Når denne mekanisme er overvældet varmerelaterede sygdomme som varme udslæt , varme kramper , hedeslag og hedeslag kan forekomme . Hedeslag er en sand medicinsk nødsituation præget af forvirring , irrationel adfærd bevidstløshed kramper , manglende sved , varm , tør hud , og en unormalt høj kropstemperatur . Hvis ikke behandles øjeblikkeligt , kan hurtigt føre til død

Du skal bruge: .
Time
Viden .
Væsker .1 .
akklimatisere enkeltpersoner ikke er vant til at være i varme omgivelser ved at udsætte dem for aktiviteter i dette miljø i korte perioder og derefter gradvis at udvide aktiviteterne til længere perioder . Typisk en person vil fuldt akklimatisere til varme omgivelser i cirka to uger.
2 .
Erstat væsker ved at give koldt vand eller en kølig ikke-alkoholiske og ikke-koffeinholdige væske til enkeltpersoner. Væsker bør indtages i små mængder ofte over en periode . Rigelige forsyninger af væsker skal være tilgængelige.
3 .

reducere de fysiske krav af den aktivitet, ved at reducere fysisk anstrengelse . Overdreven løft , klatring , eller grave med tunge genstande bør minimeres . Brug flere mennesker end normalt nødvendigt for at minimere overanstrengelse og fuldføre opgaven i kortere tid eller for at aflaste personer engageret i den opgave at lade dem hvile og komme sig .
4 .
udvikle et passende arbejde-hviletid , der giver tilstrækkelig restitutionstid for enkeltpersoner at udøve sig selv i varme omgivelser . Give områder for inddrivelse i hvileperioder , der er air-condition eller godt skyggefulde og udstyret med fans eller anden form for luftbevægelse .
5 .
Omplanlæg aktiviteter for den køligere del af dagen . Andre rutinemæssige aktiviteter , såsom vedligeholdelse og reparation bør planlægges for de køligere vejr perioder .

6 .
Monitor personer , der er stærkt øve sig i varme omgivelser og dem, der kan være af større risiko såsom enkeltpersoner iført tunge eller uigennemtrængeligt tøj der kræves til opgaven , såsom værnemidler eller uniformer , og de meget gamle og meget unge .

gode råd og advarsler


 • Nogle faktorer , der påvirker kroppens reaktion på varme miljøer og føre til varmestress er høje temperatur og luftfugtighed , direkte sol eller varme , begrænset luft bevægelse , fysisk anstrengelse , dårlig fysisk tilstand , nogle lægemidler , utilstrækkelig tolerance for varmt arbejdspladser , utilstrækkelig indtagelse af vand og stress .
 • varmerelaterede sygdomme kan komme på meget hurtigt og kan føre til døden . Det er yderst vigtigt at tage forholdsregler for at beskytte dig selv og andre, når udøver i varme omgivelser og at blive fortrolig med de tegn og symptomer på varmerelaterede sygdomme . Man skal lære den korrekte førstehjælp reaktion på varmerelaterede sygdomme , især hedeslag og knowhow til at tilkalde akut medicinsk hjælp hurtigt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.