hvordan man gennemfører 10 måder at reducere dit kulstof-fodaftryk

Der er mange måder at reducere dit kulstof -fodaftryk på jorden . Der er millioner af måder at være øko-venlig med alle de produkter , fakta og ressourcer, som vi har i dag. Disse er blot ti af de nemme og pengebesparende måder at holde grønne

Du skal bruge: .
et åbent sind , og en let åben lommebog
.


1 .

En af de mest effektive måder at reducere dit kulstof -fodaftryk er at tilmelde dig til en grøn energileverandør , der skal levere energi fra vedvarende ressource , såsom vind , sol og vandkraft .
2 .
Køb dine fødevarer lokale og økologiske . Dette vil reducere mængden af kulstof brugt få mad fra jord til din mund . Hvorfor spiser køer fra hele landet , hvor man kunne spise lokale køer ?
3 .
Må ikke købe vand i en flaske , hvis din vandhane er sikker . Brug en genbrugelige flasker og fylde den, før du gå nogen steder. Dette vil også spare dig penge , som du ikke vil købe flasker fra butikken .

4 .
Tag apparaterne i dit hus , du ikke bruger ofte . Også , din telefon og elektronisk opladere bruger omkring en watt energi et minut . Frakoble din elektroniske enheder kan hulen energi og penge .
5 .
Installer fluorescerende pærer og slippe af med din gamle pærer . Lavenergipærer sparer dig penge og energi . Hvis hver amerikanske husstand erstattet bare en almindelig , butik købte pære med en kompakt fluorescerende pære , ville det forhindre 90 billion pounds af drivhusgasser fra spændende i til luften , hvilket svarer til at tage 7. 500 tusind biler fra vejene .

6 .

Rens fnugfilteret i tørretumbleren . Dette vil reducere din energi bruges , spare miljøet og din elregning . Også i sommeren bruge en linje for at tørre dit tøj i stedet for at tørretumble dem .
7 .
Hvis du er remodeling eller maleri et værelse , købe den rigtige mængde maling . Det sparer kemikalier fra ind luften , der er forårsaget at gøre malingen , energi til at gøre maling, og du penge på at købe for meget .
8 .
Når du slå græsset , forlader udklip spredt ud over græsset . Det nedbrydes og befrugter jorden . Brug en elektrisk plæneklipper i stedet for en gas klipperen vil spare dig penge i at vokse gaspriser .

9 .
Medbring din egen krus til Starbucks , eller den nærmeste café . Dette vil reducere brugen af papir kopper der , og gemme træer . Kopperne er normalt ikke 100 % genbrugspapir .
10 .
Plant et træ ! Ikke alene er dette den simpleste ting du kan gøre , er det også en af de bedste . Træer ånde i kuldioxid og ånder ud ilt . De har også skygge dit hus om sommeren , og vil sænke dit klimaanlæg .

gode råd og advarsler


 • Tjek mærkater på alle produkter, der anvendes til at sikre, at de er øko-venligt.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.