hvordan man gør ordentlig organ mekanik til løft

Opretholde en god tilpasning af rygsøjlen er afgørende for at gøre nogen form for kropsholdning eller bevægelse . Dette er yderst vigtig for aktiviteter, der kræver anstrengelse af indsatsen , såsom løft . Når man løfter noget , bør de strukturer af kroppen ( skelet , muskuløs eller visceral ) , arbejder i harmoni med hinanden for at undgå problemer . En vis mængde last kan placeres på bagsiden , når du laver denne aktivitet-men skaden kan undgås , hvis du gør det rigtigt . Her er nogle nyttige tips om hvordan man kan fjerne sikkert

Korrekt Body Mechanics til Løfte Del I


1 .
Vurdere vægten af objektet først , før du forsøger at løfte den . Hvis det er for tungt for dig , så spørg om hjælp eller bruge en bestemt enhed , der kan hjælpe dig med din løft.
2 .
Tænk på nogle sikkert strategier for hvordan man foretager objektet , hvad vej du skal tage , og hvor kan man placere den . Hvis nogen er at hjælpe dig med elevatoren , sørger for at koordinere med ham .

3 .
Ryd vejen , før du fortsætter med dine løft . Få hindringer ud af den måde at undgå ulykker .

Korrekt Body Mechanics til Løfte del II


1 .
Face retningen af din opgave og position fødderne skulder bredde adskilt i en stabil base af støtte .

2 .
Hold ryggen lige og omhyggeligt bøje knæene til en squat , som du forsøger at løfte objektet . Hugsiddende stilling bruger større muskelgrupper ( lår og bagdelen muskler ), som vil give dig en mere stabil løft .
3 .
Brug palmar greb til at holde det objekt, du skal løfte . Denne type greb vil gøre brug af større hånd muskler til at give mere stabilitet .
4 .

Stram dig bagdelen og mavemusklerne , mens du langsomt løfter objektet . Denne stramning mekanisme bidrager til at mindske belastningen i lænden og forebygger skader ved at stabilisere bækkenet .
5 .
Gør dine bevægelser glat og rytmiske som du fortsætter med dine løft . Pludselige og rykvise bevægelser vil kun lægge mere pres i musklerne . Hvis du løfter med en anden person , opretholde en god kommunikation for at sikre en god timing af elevatoren .
6 .
Løft genstanden så tæt på kroppen som muligt . At holde den tæt øger stabiliteten og forhindrer pres på armen og rygmuskler .

7 .
Hold tyngdepunkt så lavt som du kan og centreret over din base for støtte . Dette hjælper med at forebygge vridning af rygsøjlen og vedligeholde din saldo .

gode råd og advarsler


 • Prøv at reducere belastningen når det er muligt . Bryde op en kæmpe løft i flere mindre og let at håndtere elevatorer for at undgå at belaste dig selv .
 • Må ikke twist. Hvis du har brug for at gøre en tur , mens du løfter , så sørg for at vende med dine fødder . Vride mens løft , vil kun forstyrre din balance og stamme din ryg .
 • Sørg for at fordeles jævnt vægt på både arme og ben , når du løfter . Undgå at lægge en indsats kun på den ene side , dette er ikke godt for din ryg , led og muskler .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.