hvordan man gradvist op med at ryge

Ophøre dine rygevaner kan være et problem især for dem , der har været røget i år , og " Cold Turkey " er ikke den bedste måde for disse personer . Læs videre for at lære , hvordan man gradvist op med at ryge
1
Tro på dig selv . . Tror, at du kan stoppe . Nogle mennesker kan ikke stoppe med at ryge , fordi de har lavt selvværd . Tænk om nogle af de sværeste ting , du har gjort i dit liv , og indser, at du er fast besluttet på at stoppe med at ryge . For nogle mennesker , kan dette kræve en stor indsats .
2 .
Visualiser at holde op . Skriv ned hvorfor du ønsker at holde op . Grunde kan omfatte : lever længere , følelse bedre , gør det for din familie , spare penge , lugte bedre , at finde en makker mere let og så videre . Du ved , hvad er skidt om rygning , og du ved hvad du får ved at holde op . Prøv at sætte dette på papir og læse det hver dag .

3 .
Spørg din familie og venner til at støtte din beslutning om at holde op. Bede dem om at være helt støttende og ikke-fordømmende . Lad dem vide i forvejen, at du sandsynligvis vil blive irritabel og endda irrationel , mens du trækker fra at ryge . Det meste af tiden , hvis du bede din familie , vil de hjælpe dig . Hvis du har familiemedlemmer, der ryger , spørger nære venner om hjælp .
4 .
Angiv en slutte dato og spørg din læge om hjælp . Beslut hvilken dag du vil knuse dine cigaretter for evigt , og hvis du har brug for hjælp med dette , så spørg din læge til medicinsk hjælp . Skriv ned forlade dato og plan for det . Forbered dit sind for den første dag af resten af dit liv . Du kan endda holde en lille fest , når du ryger din sidste cigaret , eller om morgenen af rygestop dato . Når din afslutter dato ankommer og du stadig har trang , diskutere recept muligheder med din læge . Der er nogle få typer af medicin , der er store i at hjælpe dig holde op .
5 .

Skær ned på cigaretter gradvist, indtil dit sæt afslutter dato ankommer . Måder at skære ned gradvist kan omfatte planlægning , hvor mange cigaretter, som du faktisk vil ryge hver dag , indtil din afslutter dato , hvilket gør det nummer, du røgen mindre hver dag , skiftende mærker , så du ikke nyder at ryge så meget , eller give dine cigaretter til en anden så du er nødt til at bede for dem hver gang du vil ryge .
6 .
Drik masser af vand og tygge tyggegummi under din rejse til holde op . Vand er meget godt for dig alligevel , og mange mennesker ikke drikker nok . Det vil hjælpe skylle nikotin og andre kemikalier ud af kroppen . Tyggegummi kan hjælpe med at reducere cravings ved at opfylde et eventuelt mundtligt ønsker , du måtte have . Det anbefales , at du drikker otte til 12 8 væske ounce glas vand hver dag og hver dag eller hver anden dag , købe en pakke tyggegummi til at hjælpe .

gode råd og advarsler


 • Husk , at du ikke skal følge denne plan ord for ord . Du kan altid sidde ned og komme med dine egne og indarbejde nogle af disse ideer .
 • Må ikke tage en kold tyrker . Det virker for nogle mennesker , men for flertallet af rygere , tager det en plan , en velgennemtænkt plan .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.