hvordan man holder sikkert under et hus brand

Mere end 4000 amerikanere dør og mere end 25. 000 ansigt skader som følge af brande hvert år . Mens mange mennesker tror, at det vil aldrig ske med dem , bør du altid forberede dig på det værste . Den bedste måde at holde dig og din familie sikker er at vide, hvordan man kan undslippe et hus brand

hus brand Sikkerhedsforanstaltninger


1 .
Installer røgalarmer i alle soveværelser ( til højre inden for døren ) i køkkenet og i garage . Tjek batterierne månedlige og sørg for alarmer fungerer korrekt ved at trykke på " test " knappen .
2 .
Hold en ildslukker i køkkenet . Det er en god idé at holde en anden ildslukker om den modsatte side af dit hus , i tilfælde af en elektrisk brand .

3 .
Sluk alle aske ( cigaret , cigar , pibe og pejs ) helt inden bortskaffelsen af dem , der ikke forlader dem uden opsyn , hvis tændt . Bortskaf aske i en plastik spand eller metal container , ikke papir eller plastikposer .
4 .
Placer forlængerledninger på toppen af tæpper og væk fra søm eller andre skarpe genstande . Hold bærbare rumopvarmning mindst 2 meter væk fra vægge , møbler eller gardiner .

Escaping et hus brand Sikker1 .
Udarbejd en plantegning af dit hjem og udpege to flugtveje fra hvert værelse . Hold et kort over disse flugtveje i hvert værelse , især et barns værelse , hvor hun nemt kan se og læse det . Hensyn til at bistå små børn eller ældre ud af hjemmet i din planlagte flugtveje . Fastslå og oplyse en familie mødested udenfor hjemmet og ud af skade på vej .
2 .
Forbered en kort liste på 10 eller deromkring elementer, som du føler er meget vigtige og vil forsøge at grab , som du undslippe hus brand , bør du have et par ekstra sekunder . Selvom det kan synes urealistisk , får mange mennesker fanget i brande , fordi de forsøger at redde alt for mange materielle ting . En liste , en plan og holde disse poster i det samme sted , kan hjælpe med at redde en del af dem uden en øget risiko for din sikkerhed .
3 .

Retreat til et sikrere rum i dit hus , hvis flugtvejene er ufremkommelige . Luk døren bag dig og pakke den nederste af døren med håndklæder eller tæpper til at holde røgen væk så længe som muligt . Escape gennem vinduet , hvis det kan lade .
4 .
Gennemgå lav til gulvet under røgen når at flygte et hus brand . Hvis det er muligt , dække din mund og næse med en fugtig klud for at forhindre indånding af røg . Luk alle døre bag dig , mens du slippe for at bremse spredningen af branden .
5 .
Roll frem og tilbage på gulvet eller på jorden , hvis dit tøj brand. Husk det populære udtryk " Stop , drop and roll. "

6 .
Touch lukkede døre , før du forsøger at åbne dem og passere. Hvis døren er varm , holder den lukket og henviser til trin tre. Hvis døren er cool , åbne det langsomt for at forhindre Backdraft . Tjek for røg , og sørg for flugtvejen er klar .
7 .
Ring 9-1-1 fra en nabo 's telefon . Også meddele dine naboer til venstre og højre i dit hjem . Gnister fra dit hjem kan springe til deres , så det er bedre at være sikker og få dem evakuere deres hjem så godt.

gode råd og advarsler


 • Aldrig igen Indtast dit hus , når du sikkert undslippe en brand , ligegyldigt hvad .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.