hvordan man hopper fra en kørende bil

Hoppe fra en kørende bil er meget farligt og bør kun ske som en sidste udvej . Hvis du livet er under umiddelbar fare , hvis du bliver holdt som gidsel og den person holder dig har et våben , eller hvis bremserne på bilen svigter, og bilen er på vej ud af en klippe , så du kan have noget andet valg end . for at afslutte kørende bil
1 .
Påfør nødbremsen , hvis muligt. Dette vil sandsynligvis ikke stoppe bilen , men det skulle falde ned for at gøre det mere sikkert for dig at komme ud af kørende bil .
2 .
Åbn bildøren helt . Du vil have døren på vid gab , så det ikke lukke på dig, mens du springer .

3 .
Time din hoppe , så du kan sigte efter en blød landing stedet, hvis det er muligt. Græs , snavs og børste er bedre alternativer end fortovet eller et træ .
4 .
Fold dine arme stramt omkring brystet og guffe i dit hoved . Det gør din krop mere cirkulære , så du kan rulle , når du lander . Det hjælper også til at beskytte dit hoved fra at ramme jorden .
5 .

Hop væk fra bilen. Din krop bevæger sig med samme hastighed som bilen , og når du springer den fortsat bevæge sig i samme retning som bilen . Vær sikker på , at du hopper væk fra køretøj i bevægelse , så du ikke får kørt over af det .
6 .
ramte jorden med din skulder først , og derefter drive din vægt til din side , forårsager din krop til at rulle . Fortsæt rullende , indtil du er sikkert væk fra vejene og væk fra trafikken .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.