hvordan man kan blive vaccineret mod influenza

Hver vinter , influenzasæson vil gøre sit årlige udseende . Hvis du er generelt sunde , kan du prøve at gøre det gennem influenzasæson uden at have en vaccine . Men hvis du er i et af de højrisikogrupper identificeret af Centers for Disease Control , vil du være bedre stillet vælger vaccinen . For at få den skudt , skal du følge disse trin
1 .
Læs op på den nuværende vaccine til rådighed . Vacciner ændres, hver år som læger lærer som stammer af influenza der hærger i dit område . Også tjekke med din lokale helbred afdeling at se om de forudsiger at have nok vaccine til rådighed . Hvis vaccinerne ikke er bredt tilgængelig, kan du ønsker at genoverveje din beslutning om at få skudt .
to .
Ring til din læge for at planlægge en influenza vaccine . Husk , at lægernes kontorer generelt blevet optaget i løbet influenzasæson , så prøv at komme i begyndelsen . Influenzasæson varer normalt fra november til april . Influenza skud udbydes normalt begynder i september, så kan du planlægge din udnævnelse tidligt .

3 .
Check i alternative placeringer for at få din influenza vaccine . Hvis du ikke ønsker at gå til din læge kontor , så kan du altid gå til en influenza skud klinik . Mange pharmacys , købmandsforretninger og discountbutikker vil også oprette en station for at tilbyde influenza skud . Din lokale sundhedsmyndigheder afdeling kan hjælpe dig med at finde en influenza skud klinik .
4 .
Ankom 15 minutter før Deres udnævnelse . Dette vil spare stress og sikre, at du ikke er for sent til din udnævnelse .
5 .

Beslut hvilken type vaccine du vil have . Du kan have en influenza skud eller en næsespray influenza vaccine. Næsesprayen ikke har alder krav .

gode råd og advarsler


 • Hvis du vælger at give afkald på influenza vaccine , så i det mindste følge godt helbred vaner . Disse omfatter vaske dine hænder ofte og dækker din mund eller næse , når du nyser eller hoster .
 • Folk, der er høj risiko for at udvikle komplikationer fra influenza bør få en influenzavaccination . Høj risiko personer omfatter personer, der er 6 måneder til 5 år og gravide kvinder . Kontroller Centers for Disease Control og Forebyggelse website for en komplet liste over disse risikogrupper.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.