hvordan man kan bo sikkert i løbet af en tornado

Uanset om truslen om tornadoer er nyt for dig , eller du er vokset op laver tornado øvelser i skolen , kan følgende trin være en hjælp til dig i lære , eller blot at gennemgå , hvordan man kan forblive sikker i løbet af en tornado både ude og inde .

Indoors


1 .
Udpege et sted i dit hus , hvor din familie vil samles i tilfælde af en tornado . Underground er bedst , i en kælder eller kælder . Ellers overveje en indvendig gangen uden vinduer . Uanset hvor din mødested , bare sørg for at holde det overskueligt at minimere risikoen for flyvende murbrokker .
2 .
Sammensæt en beredskab kit komplet med en bærbar batteridrevet radio , lommelygter , ekstra batterier , og nok mad og vand til et par dage .

3 .
Stay tuned til nyheder for tornado " ure "og " advarsler . "Hvis og når en advarsel går ud , det betyder en tornado er observeret eller opdaget på radar . Umiddelbart flytte til din udpegede værelse .
4 .
kravle under en robust møbel , som et skrivebord eller kommode . Tabeller arbejde for , lige så længe de ikke har glas toppe . Hold på bordet med den ene hånd og beskytte din hals og hoved med den anden . Vær sikker på at holde en stabil stykke som dette i dit samlingssted , sammen med dit beredskab kit .
5 .

Undgå at bruge gas og elektricitet , indtil du ved, det er sikkert at gøre det . Hvis du har mistanke om et problem , skal du lukke dem ud , indtil en professionel kan vurdere situationen.
6 .
Se efter farlige situationer efter tornado , som løs gips , gips og lofter , der kan bryde sammen .

Fritid


1 .


Tag dække i en robust bygning i nærheden . Når du er inde , kommer så langt væk fra vinduerne som muligt , kravle ind under en robust møbel , dækker din hals og hoved og holde fast .
2 .
Stop bilen , hvis du re kørsel . Kom ud og følge Trin 1 .
3 .
Holde sig væk fra faldet elledninger og brudt gasledninger .

gode råd og advarsler


 • Hold vinduerne lukket . Du ønsker ikke tornado-styrken vinde blæser dig og dine ting rundt inde i huset .
 • mobilhomes er ikke sikkert i løbet af en tornado . Udpege din indsamling område i en robust bygning i nærheden .
 • Må ikke bo i din bil under en tornado .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.