hvordan man kan bremse cigaret cravings

Nikotin er et af de sværeste stoffer at holde op, da afhængighed er lige så psykologisk som det er fysisk . Der er absolut intet godt ved rygning , men alligevel cravings kan fortsætte i en menneskealder. Hvis du forsøger at snus din vane , vil det ikke være nemt, men et par tricks kan hjælpe med at dæmme op for din cigaret cravings
1 .
Tal med din læge om medicin , gummer , patches og andre hjælpemidler , som kan bidrage til at dæmme op for din trang . Disse muligheder er ikke for alle , da de er dyre og bærer deres egne bivirkninger , men kan du og din læge være i stand til at finde en løsning, der hjælper dig til at holde op cigaretter en gang for alle
2 .
Nyd en frisk orange , når trangen til en cigaret hit . Ofte i den tid, det tager at skrælle og spise en appelsin , vil trangen passere . Derudover appelsiner er høj i C-vitamin , som hjælper til at udsende giftstoffer , herunder nikotin , fra kroppen i et hurtigere tempo .

3 .
tage op til 2000 mg C-vitamin hver dag ud til at spise appelsiner , når en trang hits . Undersøgelser har vist, at rygere er mangelfuld i C-vitamin , og at fremme denne afgiftende vitamin kan reducere den tid, i fysisk tilbagetrækning .
4 .
Skift din rutine . Fordi at tage en cigaret pause giver dig et par øjeblikke til at slappe af og tænke , ofte er du trang , at nedetid og ikke selve cigaret . I tider af dagen , som du normalt bruger rygning , hente en bog , gå udenfor for frisk luft eller blot lukke øjnene og trække vejret dybt .
5 .

Curb cigaret cravings ved at besætte din munden med noget andet . Når cravings hit, tygge et stykke tyggegummi , børste og tandtråd dine tænder , nyde en kop te af nippe til en tandstikker . Endnu en gang kan erstatte den fysiske bevægelse med en anden aktion hjælp til at bryde den psykologiske afhængighed af cigaretter .
6 .
Drik masser af koldt frisk vand, som ikke kun hjælper med at skylle giftstoffer fra din krop , kan det hjælpe at tilfredsstille den mundtlige fiksering af rygning . Tilføj isterninger til dit vand og sutte på terninger til at holde din mund travlt og bremse din cigaret cravings .
7 .
Øvelse . Ikke alene er motion en positiv og sund måde at holde dig sind besat , vil det minde dig om , hvor meget mere energi du har, og hvor stor dine lunger føle efter rygestop .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.