hvordan man kan diagnosticere kopper

USA diagnosticeret sin sidste udbrud af kopper i 1949 , men sygdommen har været på sind amerikanske borgere siden de tragiske begivenheder den 11. september 2001. Center for Disease Control ( CDC ) advarer om civile , at selv om kopper er smitsom , alvorlige og ofte dødelige , der i øjeblikket ingen vaccine til rådighed for den almindelige befolkning . Læs videre og lære at diagnosticere et tilfælde af kopper

Du skal bruge:
Et åbent sind , og en lidt åben pengepung
. .


1 .

Bemærk persons fysiske tilstand . I den indledende fase af sygdommen , som lægerne kalder prodrom fase , oplevelser en plagede person influenzalignende symptomer som kroppens ømhed , utilpashed , høj feber ( fra 101 til 104 grader Fahrenheit ) , hovedpine og opkastning . Ofre normalt føler for syg til at udføre deres dag- til-dag rutine .
2 .
Check personens mund for et udslæt . Udslættet udvikler sig til sår . De sår derefter bryde åben og bredte sig til halsen .
3 .
Undersøg ofrets ansigt for en udslæt . Udslættet starter som regel i ansigtet og breder sig til ekstremiteterne . Når denne fase begynder, udslæt dækker hele kroppen inden for 24 timer. Normalt på dette tidspunkt , personens feber pauser , og han føler sig bedre . På dette tidspunkt, kan du helt sikkert diagnosticere en person som har kopper .

4 .
Undersøg udslæt at se om det er forvandlet til hævede bump . Om dagen fire , fylde bump med pus og udvikle en depression i deres centre . Patientens feber afkast og forbliver højt indtil bump skurv over .
5 .
Begræns kontakt med patienten , da han eller hun er smitsom , indtil alle de skorper falder af bump . Kopper spredes gennem direkte kontakt med en smittet person , såsom ansigt -til-ansigt kontakt eller kontakt med en inficeret persons tøj og sengetøj .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.