hvordan man kan flygte fra bagagerummet på en bil

Situationsfornemmelse kan holde folk ude af de farligste dilemma , eller gøre at komme ud af en lettere . Hvis du befinder dig i fangeskab i bagagerummet på en bil , der er nogle ting, du kan gøre for at holde dig sikker og flygte fra en mulig kidnapning
1 .
Se mod bagsædet for at se , hvis bilen har en mur mellem stammen og sæderne . Skub ind på sæderne , hvis bilen har ingen mur at give dig selv ind i kabinen på bilen . Skubbe med hænderne eller sparke på sæderne med fødderne hvis sæderne være vanskeligt at flytte .
2 .
Mærk rundt under gulvtæppet af bagagerum til en skjult kabel . Kablet løber fra førersædet område til stammen og tjener som en udgivelse . Træk på kablet , når du finde det til pop stammen åbne indefra .

3 .
Søg bagagerum til enhver form for et værktøj , som du kan bruge til at lirke stammen døren åben . Se efter en skruetrækker eller et andet værktøj , som du kan kile mellem døren og bilen rammen at tvinge stammen åben. Bliver inde i bagagerummet , indtil bilen stopper eller forsinker nok for dig til sikkert forlade køretøjet .
4 .
Advisér andre drivere eller de myndigheder, ved at ødelægge bremsen lys system i bilen . Yank alle de ledninger du finder på den bagerste ende af stammen eller sparke ud lysene selv at afvikle lys og eventuelt advare andre i din situation .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.