hvordan man kan forbedre kontor ergonomi

Ergonomi er studiet af forholdet mellem en arbejdsplads miljø og udstyr, der anvendes til at fuldføre en opgave . Fokus på de elementer af design og brugervenlighed , ergonomi understreger vigtigheden af komfort , sikkerhed og produktivitet . Computer programmører , forfattere osv. , der tilbringer størstedelen af deres dag foran en computer bør lægge særlig vægt på at forbedre deres kontor ergonomics. Workstation ergonomi : ideal set- up
Mange mennesker befinder sig ved hjælp af en computer for en stor del af dagen . Dårlig udformning af arbejdspladsen kan bidrage til arbejdsulykker og sygdom , mens korrekt stol højde , passende udstyr afstand og god skrivebord arbejdsstillinger kan hjælpe dig med ophold bekvemt

Du skal bruge: .
Ergonomi stol
Ergo skrivebord .
PC /laptop .
Telefon .

Office stationaries .
Positiv holdning .
Motion .


1 .

Overvej din kropsholdning . Det vigtigste skridt du kan tage hen imod at forbedre kontor ergonomi er blot at være bevidst om din egen krop . Sidder så dine lavere torso hviler mod bagsiden af stolen med fødderne plantet solidt på gulvet . Justere højden på din computer, så du er på udkig ligeud i stedet for ned . Dine arme skal være afslappet og danne en 90- graders vinkel på elbow. Your rygraden skal være lige og dine skuldre ryg . Hvis din stol ikke kan justeres, således at din ryg er lige , placere en pude mellem kurven for nederste del af ryggen og bagsiden af stolen .
2 .
Arranger punkterne på dit skrivebord , så de let tilgængelige . Hvis du gør det vil forhindre unødvendige strækker at hente objekter, der er ude af din rækkevidde . Stå op for at få elementer, der er yderligere away. A skrivebord med en mat overflade minimerer glare. To undgå blænding og reflekser , hverken du eller skærmen skal direkte ansigt vinduet . Hvis din skærm er reflektere lyset , er det værd at eksperimentere med loftslampe og persienner til at reducere disse refleksioner . Vippe skærmen lidt nedad kan hjælpe med dette . Du bør også justere skærmens lysstyrke til et komfortabelt niveau .
Folk , der bærer briller med glidende overgang har tendens til at se gennem den nederste del af glassene for at se skærmen . Det gør dem hælde deres hoved bagover , som kan træthed musklerne støtter hovedet .
3 .
Juster belysningen i dit kontor for at reducere øje injury. writers , programmører er særligt udsatte for øjet træthed . Undgå støbning direkte lys på din computerskærm og skrue ned skærmens lysstyrke .

4 .
Placer telefonen , så du kan udføre enkle opgaver såsom at tage notater, men uden at vride eller holde telefonen på din skulder . Det betyder , at ledningen skal være lang nok .
Hvis du bruger telefonen ofte i dit arbejde , eller hvis du har brug for at gøre andre opgaver som f. eks indtaste oplysninger på samme tid som du bruger telefonen , er et headset anbefales .

5 .
Indkøb ergonomiske møbler specielt designet til at skabe et sundt miljø . Kig til stole , der tilbyder lændestøtte , skriveborde , der er den rigtige højde for dine behov , og håndledsbeskyttere til at lindre stress på små led og muskler . Med efterspørgslen efter arbejdspladsen komfort , er ergonomiske møbler alment tilgængelige på kontoret levere til detailhandlere .
6 .

Rejs dig op og komme i gang . Hvert så ofte , komme ud af stolen og bevæge din krop . Stræk dine arme og ben , kast din nakke og skuldre og gå rundt dit kontor . Den øgede blodgennemstrømning til din hjerne og krop vil give dig den ekstra energi du har brug for at fortsætte med at arbejde .

gode råd og advarsler


 • Selv med disse justeringer , dit øje muskler kan blive træt , når du gør en masse tætte samarbejde . Husk at hvile dem hver 10 minutter eller så ved at kigge væk i det fjerne .
 • Korrekt justering af din stol kan hjælpe dig med at opretholde en korrekt kropsholdning og tage presset fra din ryg . Når man sidder , skal dine knæ være omkring niveau med dine hofter , og sædet på din stol skal ikke trykke ind i bagsiden af din knees. Your rygraden skal være lige og dine skuldre ryg . Hvis din stol ikke kan justeres, således at din ryg er lige , placere en pude mellem kurven for nederste del af ryggen og bagsiden af stolen .
 • Hvis du bruger bifokale , er der flere måder at løse dette problem .
 • Placer skærmen lavere end normalt for at kompensere for behov for at kigge gennem bunden af dine linser .
 • hæve stolen , indtil du kan se skærmen , uden at vippe hovedet tilbage . Det kan betyde, at du er nødt til at hæve tastaturet og bruge en fodstøtte .
 • Når man arbejder ved computeren , skal du bruge et par enkelt vision linser med en brændvidde designet til computer arbejde .
 • Den mål ergonomi er at , fald risiko for skade /sygdom , forbedre medarbejdernes produktivitet og forbedre kvaliteten af arbejdslivet .
 • Siddende i en daskede-over eller daskede -down position i en stol kan overstrække i rygsøjlen ledbånd , og vil belaste diskus .
 • Filterdug og mod en computerskærm i længere perioder kan belaste led og muskler i vores hals . Og drive en computermus med en vinklet håndleddet kan føre til ødelæggende og smertefulde skader på knogler og ledbånd i vores håndled og hænder .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.