hvordan man kan forberede sig til potentielle rejser problemer

Før pakning din poser og afværge på din tur , er det vigtigt at overveje mulige rejse problemer, som kunne ske , og forbered dig på at håndtere dem, hvis lejligheden byder sig. Det er ikke konstruktivt at planlægge for worst-case scenarier , men det er godt at pakke en førstehjælp kit , har ekstra penge til rådighed og forberede din bagage i tilfælde det bliver tabt
1 .
Sørg du bærer forsikring , der dækker din rejse . Dette er en særlig bekymring for internationale rejser , fordi du skal købe særlige forsikringer . Mange kort- og langsigtede politikker er tilgængelige online.
2 .
Tag simpelt medicinsk retsmidler for almindelige lidelser , der sker under rejsen . Typiske overvejelser omfatter: en førstehjælpskasse , en anti-diarré medicin , aloe vera og solcreme . Din medicinske forsyninger vil variere baseret på din destination . Også pakke alle andre medicin, du normalt tager . Vær sikker på at pakke nok til hele din tur , og et par ekstra , hvis dit fly er forsinket .

3 .
finde ud af en måde at bære dine kontanter sikkert . Hvis du rejser til et turistet sted , klar over der er lommetyve , der kan lugte , at du er en turist . I mange af disse steder , skal du være opmærksom på dine ejendele og holde dem tæt på dig . Mænd, lægger din pung i din forlomme . Kvinder , sætter en pung med en lang rem og slynge den over din krop .
4 .
Pack din carry-on med det meste tøj . Vær sikker på at pakke fuld ændringer , just in case . Skulle din bagage bliver tabt , din carry-on vil være alt du har for turens varighed .
5 .

Overvej din planlagte former for transport i hele din tur , og hvad du havde behov for , hvis der er et problem med at transport . Afhængigt af det sted, du rejser til , kan dette være en udfordring . Opkald AAA i USA er meget lettere end at reparere en Land Rover i Sahara .
6 .
Skriv ned alle dine nødsituation kontakt informationer på ét sted og holde det med dig . Dette omfatter dine telefonnumre hjemme og på det sted, du besøger . Hvis du rejser i udlandet , skal du sørge for at få oplysninger om den nærmeste amerikanske konsulat og registrere din rejse med dem , inden de forlader staterne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.