hvordan man kan forsvare sig mod en klub angreb

Det følgende er en guide til hvordan du forsvare dig selv , bør du være angrebet af en voldsmand med en kølle eller kæp. Selv ved at følge denne vejledning du stadig risikere dit helbred og dit liv . Skulle du have mulighed for , er den første ting du skal gøre i sådanne situation køre eller forsøge at komme væk på nogen måde er muligt . Hvis flugt ikke er mulig , eller du er forpligtet til at beskytte en anden , så vil følgende skridt hjælper dig med at forsvare mod og neutralisere en modstander angriber med en sidehand eller overhead strejke .

Self Defense mod A -klubben


1 .
Kampen mod dine instinkter og træde ind i din modstanders vagt i stedet for at støtte væk . Bring din venstre underarm op og til siden for at strejke mod indersiden af din modstanders arm . Dette vil stoppe hans første angreb og give dig mere tid til at handle .
2 .
Glid venstre hånd ned til din modstanders håndled og lås din højre hånd rundt om hans arm lige over albuen . Dette vil give dig kontrol over bevægelsen af hele hans arm .

3 .
Twist hans håndled indad og træk hele hans arm ned og til venstre side af kroppen . Dette vil trække din modstander sende ud af balance samt holde ham fra at bruge sine våben .
4 .
Bring din venstre fod tæt på din modstanders , trække sin arm ud mod dig selv og drive din højre knæ op i hans lysken . Normalt en strejke er tilstrækkeligt til at påføre blinding smerte og tage kampen lige ud af ham . For at være sikker selv , anbefales det, at du fortsætter med at knæet ham i lysken , indtil angriberen kollapser fremad .
5 .

Som din hacker er fremad , muligvis på knæ , slut ham med et knæ strejke til ansigtet . Dette skulle banke ham bevidstløs og det er usandsynligt, at han vil være i stand til at forfølge vold mod dig . Mange tror måske dette er en ond og unødigt brutal måde at forsvare sig selv , men overvejer den anden person var bare at forsøge at ramme dig med en kølle og muligvis dræbe dig , synes det berettiget .
6 .

Twist klubben fra din hacker 's hænder. Fra dette punkt, du har fået styr på sit våben , hvilket reducerer truslen , men ikke fjerne det helt . Hvad du har gjort , er at give dig selv tid og mulighed for at forlade og tilkalde hjælp . Gøre det straks .

gode råd og advarsler


 • Det bedste forsvar er aldrig lade dig komme ind i disse situationer i første omgang . Brug dit hoved , og du behøver ikke at bruge næverne .
 • Normalt , hvis man er konfronteret med fysisk vold , du bør gøre alt, hvad din magt at komme væk . Denne vejledning indeholder en sidste udvej metode til selvforsvar , hvis du ikke er i stand til at flygte .
 • Denne guide giver instrukser om, hvad man skal gøre i en utrolig farlig situation , men hver situation er forskellig, og det er i sidste ende op til dig at beslutte, hvad de skal gøre .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.