hvordan man kan gå grøn i sommeren

Folk har brug for at tage sig af det miljø, de lever i , og der er ingen bedre måde så at gå grøn . Du kan foretage ændringer i dit liv , som kan være til gavn for verden og alle på planeten . Summertime , når naturen trives og dine omgivelser er grønne , er det perfekte tidspunkt til at gå grøn
1
. Smid din plast vandflasker i en genanvende bin og drikke vand fra hanen eller købe en genbrugelig vandflaske . Brug vand filtre, som Brita , at rense vandet fra hanen .
2 .
Gør din airconditionanlægget et par grader lavere i løbet af sommeren . Du vil stadig være behageligt , og du vil spare energi . Tag stikket ud af apparatet , når det ikke er i brug eller når ingen er hjemme .

3 .
Køb en gasgrill grill . Propan forbrændinger langt renere end kul eller træ .
4 .
Brug mindre vand . For eksempel , vand din græsplæne sparsomt slukke for vandet , når du børster tænder , tager kortere brusebade og køre opvaskemaskiner og vaskemaskiner kun når den er fuld . Installer en lav flow belufter på vandhaner og brusere til at reducere dit vandforbrug med så meget som 50 procent .
5 .

Genbrug alle relevante husholdningsartikler i stedet for at smide dem i skraldespanden . Flasker, kan dåser , plast og papir kan genbruges . De fleste byer tilbyder en slags genbrug program for at hjælpe dig gå grøn .
6 .
Overvej at handle hos de lokale landmand 's markeder for frugt og grøntsager . Lokalt dyrkede fødevarer er bedre for miljøet i modsætning til fødevarer, der er transporteret over lange afstande i brændstof brændende lastbiler , der forurener luften med udstødningsgas .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.