hvordan man kan gemme sig i skoven

Du ønsker at skjule , mens vandreture fra fremmede og har brug for at vide , hvordan man griber det an . ! Her er din historie
1
Der er mange måder at skjule , mens i skoven af ethvert sted i dette land . . Det er nemt , hvis du ved hvad du skal gøre, og hvordan man griber det an . Først der er du gemmer fra ? Hvis det er en fremmed , du vil have en lettere gang , men hvis du skjuler fra familiemedlem så ikke deler denne artikel med dem .
2 .
Træer er et fremragende sted at skjule . Forcere en tyk forgrenet træ og flytte til den øverste lemmer . Ophold på den stærkeste del af led , men sørg for at der er løv under dig . Du kan stadig se gennem løvet og samtidig være skjult fra visning. Ophold meget stille og stille. Selv hvis de ser op i træet ikke flytte eller foretage nogen støj . De fleste mennesker vil aldrig slå op i en søgning .

3 .
buske. Hvis du vil gemme sig i en busk sikre, at dine spor er dækket , og du ikke bryder nogen lemmer på forsiden . Hvis du kan skjule fra bagsiden af busken ud vigtigste spor . Hold stille og roligt . Lad jæger forbi i flere minutter, før du forlader dit skjulested og gør det roligt .
4 .
Bag sten er et andet godt sted , og hvis du er i en dristigere område er det let at gøre din vej uden at forlade tryk bag . Vælg en rock stort nok til at dække dig og for at flytte under for . Hold lav til jorden . Du kan også gå i dækning på toppen af en dristigere . Du vil have udsigtspunkt og beskyttelse af højden . Vær meget omhyggelig med ikke at banke små stykker af klippen miste give væk din position .
5 .

Cover dig selv , ansigt og tøj med mudder og snavs . Stick små lemmer og blade i håret . Dette vil hjælpe dig blande ind i dine omgivelser . Ophold enten meget lave eller meget høje for bedste dækning .
6 .
Du kan oprette en skjulested ved at vælge flere lemmer til dækning , men ikke trække dem rundt . Dette vil efterlade en let spor at følge , for hvem nogensinde er på udkig efter dig . Placer lemmer mod en falden log og kravle under det . Hold meget stille . Tavshed er dit bedste våben i denne sag . Forhåbentlig vil du aldrig være i en position, hvor du er nødt til at skjule fra nogen . Altid huske du virkelig har den fordel, hvis du er i spidsen .

gode råd og advarsler


 • Vær meget stille . Lær at flytte lydløst .
 • Tag omhandler ofte og flytte væk fra vigtigste spor .
 • ikke efterlade mærker , når skjule .
 • Må ikke thrash gennem blade og lave en masse støj med gråd og tiggeri . Det vil ikke gode .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.