hvordan man kan genbruge en vaskemaskine

Trading dine gamle vaskemaskine til en ny energieffektiv man kan spare dig penge og hjælpe miljøet . Men , vil du stadig have den gamle vaskemaskine til at håndtere . Genbrug din vaskemaskine er det næste trin , som du vil fortsætte den jord-venligt beslutninger ved at gøre det
1 <. br >
Spørg venligst , at du køber din nye vaskemaskine fra , om de deltager i genbrug gamle maskiner . Nogle virksomheder er begyndt genvindingsanlæg for gamle apparater og du kan opleve, at din gamle maskine kan indgå i denne . Hvis din maskine ikke er så gammel og stadig virker , kan du også se , om en forhandler er interesseret i at tage det .
2 .
Tilbud gamle bearbejdning på websteder som genanvendelse message boards og grupper . Du kan også være i stand til at donere en bearbejdning til organisationer , der arbejder med vold i hjemmet overlevende eller de fattige . Din gamle maskine kan fungere fint for en familie i nød .

3 .
Tag den forreste glas eller plastik ud af en front-loading skive og bruge det som en skål . Afhængigt af hvordan det ser renset op , kan du opleve, at det gør en god frugt skål eller et sted at holde løse genstande i huset eller garagen .
4 .
Brug vaskemaskine karret som en urtepotte . Du bliver nødt til at adskille en del af maskinen for at få ram på karret , men hvis du har en ikke -arbejdende maskine , kan det være en anden mulighed for at få fortsat brug . Bare tilføje nogle pottemuld og dine foretrukne planter .
5 .

skabe kunst fra din vaskemaskine . Fandt kunst eller papirkurven kunst anvendelser ordinære poster , nogle, der har været smidt til side . Du kan gøre kunsten ved hjælp af din vaskemaskine til dig selv , skal du indtaste det i en konkurrence eller tilbyde det til andre kunstnere i dit samfund til at bruge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.