hvordan man kan give førstehjælp til en electrocuted dyr

Se et dyr der electrocuted er en vanskelig syn . Den eneste måde at redde dyr fra en næsten sikker død , er at give den førstehjælp . Giver et dyr førstehjælp er meget lig at give en person førstehjælp
1 .
dig roligt . Det kan være svært , men du kan kun hjælpe dyret, hvis du har en klar leder til at vurdere situationen . Bliver hysterisk vil gøre ondt og skræmme dyret . Hertil kommer, at hvis du er hysteriske kan du skade dig selv .
to .
Bestem den bedste måde at få dyret væk fra den elektriske strøm. Det kan være muligt blot at trække punktet fra stikkontakten . Du kan opleve, at du er nødt til at slukke en afbryder for at afbryde strømmen . I ekstreme tilfælde kan det være nødvendigt at flytte dyret ved hjælp af en plastik -eller træpind . Dette bør kun ske , hvis der ikke er en anden måde at få dyret væk fra den nuværende .

3 .
Holde dyret, hvis det er nødvendigt. Husk, at hunde og katte kan blive forskrækket og prøver at bide , selv om dyret er normalt venlige . Ved hjælp af en snude er en måde at sikre , at ingen bliver skadet under forsøget på at hjælpe de sårede dyr
4 .
Sørg for, at dyret er vejrtrækning ved at lytte til sin næse eller mund . Hvis du opdager, at dyret er forpustet , skal du gøre det rette cardio pulmonal genoplivning eller CPR . Gør dette ved at fjerne dyrets luftveje , trykke på sit bryst , mens dækker dens næse og derefter vejrtrækning i sin mund .
5 .

Cover nogen åbenbar brænder med en steril cool klud . Elementer , der for nylig blev strøget er som regel temmelig sterile .
6 .
Tag dyret til dyrlægen . Selv hvis du tror, at dyret er okay , bør du stadig tage det til dyrlægen , fordi indre kvæstelser eller skjulte skader er mulige .
7 .
Følg dyrlægens anvisninger for forsigtig, når dyret er frigivet . Nogle gange vil en electrocuted dyr kræver livslang behandling . Hvis du ikke er i stand til at yde denne pleje , finde nogen, der er i stand til at give det og slip dyret ind i denne persons varetægt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.