hvordan man kan håndtere i løbet af blackouts

Denne sidste vinter en svær is storm ramte flere amter i det centrale Kansas , herunder byen, vi lever i. En stor del af amtet var uden strøm i en uge eller mere . Selv nørdtilflugtsrum blev sat op på state fair grundlag og andre steder , hvor der var generatorer , dette var ikke en mulighed for mange . Foråret og sommeren storme kan også forårsage strømafbrydelser , der kan vare otte timer eller mere fra nedskudte elledninger og blæst transformere . Der er måder at gøre den tid udholdelig og behageligt for dig og din familie i løbet af en strømafbrydelse .

Du skal bruge:
Lantern
. Kort og spil .
Tæpper.
Lommelygte .

Stearinlys .
Batteridrevne radio .
Ikke-fordærvelige fødevarer og vand på flaske .

Summer strømafbrydelser


1 .

Køb en petroleum lanterne til aftenen og natten brug fra en butik , der sælger camping udstyr eller med rabat eller hardware butik . Købe en ekstra container af petroleum og sørg for at holde det i et aflåst skab godt ud af vejen for børn og en kasse med ekstra lange træ kampe for at tænde den . En lanterne lægger ud med en god størrelse område af lys og du kan altid købe to eller tre .
2 .
A Hurricane vil arbejde for belysning , også . Du kan købe olie til disse , og lamperne sælges til discout , hobby , og til tider isenkræmmere . Du kan få uparfumeret eller parfumerede olie til lamper .
3 .
Hvis du kender en storm kommer en dag eller to foran , tage en tur til butikken for ikke -fordærvelige fødevarer emner, du kan få brug for som brød , dåse tun eller andet kød , svinekød og bønner og andre konserves , flaske vand og godbidder som jordnøddesmør .

4 .
Køb og holde på hånden en dåse sterno og /eller en lejr komfur til madlavning . Når en storm har passeret , og du er stadig under blackout betingelser , kan du muligvis lyser kul eller propan grill og kok emner fra din fryser . Hvis du har en gaskomfur , kan en mørklægning ikke påvirker din evne til at bruge din ovn til varme eller madlavning .
5 .
Selv om omkostningerne uoverkommelige for mange mennesker , at købe en gas generator til elektricitet er en anden mulighed .
6 .

Sørg for at du har spillekort , brætspil som dam , parchesi , slisker og trappestige , monopol , osv. på hånden . Spiller spil med dine børn , eller bare mellem voksne eller venner , hvis du ikke har nogen børn , er en god måde at fordrive tiden . Det hjælper også at holde alles sind ud af mørket og gad vide hvor længe det kan vare .
7 .
Spil interaktive spil som paradeforestillinger som et alternativ til brætspil , hvis du ikke har nogen . Andre interaktive spil omfatter " I Spy ", der udgør nogen nedskrivning navnet på et element i rummet , og alle forsøger at gætte, hvad det er . Prøv ord spil ved hjælp af papir og blyanter som Hangman og tic-tac-toe . Du kan også fortælle historier , selv gør dem op som du går , eller deler minder for latter og at lette stemningen .
8 .
Tag nedkølet elementer og sætte dem i fryseren , hvis du kan . Med ingen elektricitet , mælk og andre kølevarer skal ikke fryse , men vil holde længere på kulden . Hvis du har nogle store kølere , og det er sikkert at gå til en fødevarebutik eller dagligvarebutik sted mælk , æg , ost og andre kølevarer i køligere og dække dem med sække is .
9 .
Et batteri-drevet ur radio eller ur og radio hjælper dig med at holde kontakt med verden udenfor . Strømafbrydelser kan være skræmmende for både børn og voksne , som de kan gøre en person føler sig isoleret , eksponerede og sårbare . Der musik , vejr og nyheder opdateringer og endda radioprogrammer til at lytte til kan gøre en forskel i , hvordan du føler .
10 .
Hvis det er muligt har en lille lommelygte for hvert familiemedlem , så rejser på toilettet , køkken eller andre rum i huset kan gøres uden at snuble og faldende eller snublende omkring blindt . Eller dele en eller to lygter blandt jer .
11 .
Du bør overveje at få alle sove i et værelse under en strømafbrydelse , så børn ikke bliver for bange eller desorientering , hvis de vågner op i den mørke .
12 .
sommeren og vinteren strømafbrydelser tage en stor lommelygte og omhyggeligt skinne det rundt udendørs for at sikre, at der er nogen nede elektriske ledninger af nogen art . Ofte vil du se gnister , høre knitrende , og måske endda se en linje, der flytter , hvis man er nede . Hvis du har en nedskudt elektrisk line out på gaden , straks ringe til alarmnummer for el-selskab og oplyse dem om placeringen . Må ikke gå udendørs eller forsøge at gå eller køre rundt om en nedskudt linje .

Vinter strømafbrydelser


1 .
Se trin for sommeren storme for oplysninger om opvarmning , næringsmidler , sove og familie aktivitet .
2 .
Under en vinter blackout du kan eventuelt opbevare mælken eller andre letfordærvelige varer i et køligere udendørs på en veranda , i garagen , eller sidder i sne til at holde hæfteklammer koldt og brugbare , hvis temperaturen er på frysepunktet ( 32 grader Fahrenheit ) eller koldere .
3 .
føre og opbevare masser af tæpper og soveposer for ekstra varme Hvis du kan have alle dele en eller to senge om natten , og stakken på tæpper . To børn af samme køn og lignende i størrelse og /eller alder kan dele en sovepose , som man kunne voksne . Du kan også hober sig op i en seng for at fortælle glade og humoristiske historier eller dele erindringer i løbet af dagen . Delt kropsvarme og følelsesmæssige komfort er gode ting at have .
4 .
vinteren strømafbrydelser en lanterne , gas generator , petroleum kok ovne eller et gaskomfur , hvis dit køkken komfur er gas , kan bruges til varme , samt at generere lys eller til madlavning . Sørg for, at dit hus er ventiliated . Du kan åbne et køkken eller stue vindue to eller tre inches til at holde frisk luft , der kommer ind i dit hjem .
5 .
Prøv at opholde sig i din stue , familierum , eller et soveværelse så meget som possilbe . Dette vil tillade dig at lukke så mange rum i dit hus som muligt for at holde , hvad varme du har i et mindre område .
6 .
Wear frakker , hatte , tørklæder og handsker hvis du har dem . Sørg for at du og dine børn bære strømper med sko eller hjemmesko .
7 .
Køb en stor rulle kraftig plastik . Tape eller korte plastic over nord vinduer og andre vinduer hvis muligt. Arktisk luft normalt fejer ned fra nord og øst . Dette hjælper med at holde frigid vinden ud af huset og hjælper med at holde dit hus eller lejlighed varmere længere . Sted lagner, håndklæder , eller andre klud poster på bunden af en dør eller vindue, der har store huller , hvor for meget frigid luft kan komme ind . Kontroller, at uden storm vinduer , samt indvendig ruder , er lukket .

gode råd og advarsler


 • Ved begyndelsen af hvert forår og igen i falder , genpåfyldning ikke -fordærvelige fødevarer og vand på flaske , petroleum til lanterner eller kok komfurer , lommelygte batterier osv. så du vil være klar , hvis der er en strømafbrydelse i foråret og sommeren , eller vinter .
 • Før vinter weathr sætter ind , så tjek vinduer for at sikre, at de er calked eller har tætningslister til at holde ud kolde vinter luft .
 • Husk at åbne et vindue to eller tre inches , så luften til at ventilere dit hus , hvis du bruger en petroleum lanterne eller holde et gaskomfur på for varme .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.