hvordan man kan helbrede din krop, når du stopper med at ryge

Rygning din første cigaret er nemt , men 10 år senere , når du forsøger at stoppe det kan være svært og når du gør rent faktisk holde op, kan det være svært at helbrede dig selv bagefter . læse denne artikel vil lære dig at helbrede din krop, når du stopper med at ryge
1 .
Heal dig selv fysisk . Mange mennesker er nødt til at helbrede sig selv fysisk , efter at de har besluttet at stoppe med at ryge , fordi de formentlig har taget på i vægt , og de har helt sikkert skadet deres lunger . Efter rygning , kan man hjælpe sig selv fysisk ved at forsøge at tabe vægt ( hvis vægt var opnået ) og de resterende røgfri , så dine lunger kan forsøge at helbrede sig selv fra de år røgskade . Det anbefales, at du kontakter din læge , hvis du har brug for hjælp med fysisk genindvinding efter du er holdt op med at ryge .
2 .
opfordre andre til at stoppe med at ryge . Når du lukker og du har startet de nødvendige skridt til helbredelse , så kan det være rigtig nyttigt at hjælpe andre mennesker, du kender stoppe med at ryge . Rådgivning en anden om farerne ved rygning og fordelene ved ikke at ryge kan have en positiv indflydelse på dig til at blive røgfri , og det vil hjælpe dig med at styrke din sjæl og til gengæld gøre for en bedre kamp i de resterende røgfri. Det anbefales, at du prøver at hjælpe nogen , og tage dem ved din side for at blive retningslinjer for dem.

3 .
Spis en velafbalanceret kost efter du afslutter . Spise en velafbalanceret kost er meget fordelagtig især til folk, der har kroniske sygdomme , og for dem, der er overvægtige . Spise en afbalanceret måltid hver dag kan hjælpe din krop at skabe sunde celler i bestræbelserne på at erstatte nogle af dem, beskadiget af cigaretrøg . Spise en velafbalanceret kost anbefales også , fordi det hjælper din trang falde med et gennemsnit på 10 % procent ( spise hjælper dig tænke mindre om rygning ) .
4 .
Regelmæssig motion efter afslutning . Rutinemæssig øvelse kan have mange positive fordele . Vidste du , at rutinemæssig øvelse kan hjælpe dig med at få dine lunger i form efter du holder op med at ryge ? Motion allerede har sine kardiopulmonal fordele, men det har en særlig stor fordel for dem, der for nylig har op med at ryge , fordi det hjælper lungerne reparere celler , der ikke er blevet alvorligt beskadiget af cigaretrøg . Det anbefales, at du træner mindst 3 eller 4 gange om ugen , så du har en chance for at helbrede dine lunger , når du stoppe med at ryge .

gode råd og advarsler • Husk at din rejse til holde op , ikke slutter, når du lægger ned pakken . Det slutter, når du aldrig tage det op igen , så hvis du har brug for hjælp ophold røgfri få hjælp fra enten et familiemedlem eller en sundhedsmedarbejder.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.