hvordan man kan holde maden kold , når strømmen er ude

Et kølvandet på en katastrofe som en tornado , oversvømmelse eller storm er tabet af magt . Selv en almindelig sort -out , eller en vildfaren træ led , kan banke ud strøm til dit hjem for en længere periode . Her er hvordan man kan holde mad i fryseren og køleskabet sikkert , indtil strømmen kommer tilbage på
1
* ** Du må ikke åbne dørene ***
Køle fødevarer skal opbevares ved en temperatur på mindst 40 ° F ( eller koldere ) . Frosne fødevarer skal opbevares ved eller under 0 ° C. Hvis du ikke åbner døre, vil en typisk køleskab holde mad kold og sikker for mindst fire timer efter, at strømmen går ud . En fuld fryser forbliver iskold , så længe 48 timer . Åbning af døre , vil dog hurtigt sprede det kolde og varme op fødevarer i køleskabet og fryseren .
2 .
*** Har en stash ***

Ikke åbner køleskabet er en god strategi , men i sidste ende , du og din familie er nødt til at spise ! Lå i en butik for tørre og konserves , flaskevand , og lang holdbarhed væsker , som mælk , så du har mindst et par måltider og snacks til rådighed i tilfælde af en strømafbrydelse . Og husk , uanset slår ud din magt kan også afbryde din gas og vand , også , så har ikke planer om at kunne lave mad eller bruge vasken .

3 .
*** Få nogle is ***
tøris eller blokere is kan holde dit køleskab og fryser kold i længere perioder . Is må ikke være let at opnå i nødsituationer , men hvis den er tilgængelig , få nogle . Mange værker vil distribuere tøris under udbredt strømudfald .
Advarsel : Tøris forbrændinger . Håndtere det med stor omhu . .
4
*** Du må ikke tage chancer ***
Hvis du tror, maden var ikke holdt kold nok-eller om det var beskadiget af oversvømmelser , brand eller anden husstand katastrofe-så smid det ud . Det sidste, du har brug for på toppen af alt det, du lige har gået igennem er for dig eller din familie for at få syge fra fordærvet eller forurenet mad .
5 .

*** Hold dig orienteret! ***
Se Resource links , direkte nedenfor for mere information.

gode råd og advarsler


 • Hold isposer i din fryser , og en stor køligere derhjemme . Hvis der opstår strømsvigt ser ud til at vare mere end en halv dag , og ingen tør is eller blok is er tilgængelig , pak væsentlige køleskab fødevarer i køligere , omgivet af frosne køleelementer . Resten af dit nedkølet mad er en han er færdig .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.