hvordan man kan holde sig væk fra kim på kontoret

Bakterier , vira og bakterier lever i alle mulige steder på kontoret . De er så små , at du ikke kan se dem med det blotte øje , men deres virkninger kan mærkes i dage eller endda uger , hvis du bliver rigtig syg . Der er forholdsregler du kan tage for at holde dig sund , så du kan forsøge at holde sig væk fra bakterier og virus . Læs videre for at se, hvordan du yderligere kan beskytte din sundhed fra kim på arbejdspladsen

Du skal bruge: .
Hand sanitizer
Antibakterielle servietter .
Varmt vand og sæbe .1 .
Hold en flaske i hånden sanitizer på dit skrivebord på alle tidspunkter. Kim-X er et fantastisk produkt til at prøve , da det dræber 99,9 % af bakterier . Brug den på dine hænder , når du kommer i kontakt med en syg person . Tilbyde nogle din sanitizer til nogen , hvis de tilfældigvis at nyse , eller hvis de synes at være syg med en forkølelse . Dette kan muligvis holde dem fra at sprede bakterier andre steder i dit kontor område .
2 .
Køb en beholder med antibakterielle servietter til at holde på dit skrivebord . Rens din skrivebord i slutningen af hver arbejdsdag for at rense væk bakterier eller vira , der kunne have spredt sig på dit skrivebord hele dagen . Også tørre telefonen slukket efter brug , eller hvis en anden bruger din telefon .
3 .

Off klienter eller kunder en anden pen /blyant udover din egen . Hold en særskilt krukke med kuglepenne og blyanter for kunderne at bruge. Gem dine personlige skriveredskaber i dit skrivebord .
4 .
Vask dine hænder med varmt vand og sæbe hver gang efter brug af toilettet . Vask dine hænder for omkring hvor lang tid det tager at synge " Happy Birthday " mindst tre gange .
5 .
Hoste og nys i din arm eller ærmet . Hoste og nyse på dine hænder vil sprede bakterier yderligere i hele din krop og på andre objekter, som du kan røre ved. Vask dine hænder med det samme eller lægge hånden sanitizer på dem .

6 .
Bliv hjemme hvis du er syg . Hvis du kører en feber , se din læge . Tilskynde andre ansatte til at blive hjemme , når de er syge eller i det mindste se en læge at blive behandlet. Nogle gange kan lægen tilbyde antibiotika for at hjælpe en person , der er syg .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.