hvordan man kan identificere en politi plattenslager

Kriminelle over hele landet har forsøgt at efterligne politifolk . Nogle politifolk efterligne trække over intetanende mennesker under kørslen . Kvinder er særligt udsatte . De fleste folk har tillid til en politibetjent og lade deres vagt ned . De forbrydelser efterligne begå spænder fra røveri , til at voldtage og myrde . Der er ting, du kan tage for at hjælpe dig med at identificere en politi- imitator og undgå at blive offer
1 .
Overvej hvorfor du får trukket over . Hvis du kører og er sikker på du var ikke hastighedsoverskridelser eller bryde loven, være forsigtig , når den officer, nærmer dig . Det meste af tiden kan der være et problem , du var uvidende om . Men holde vagt op og spørge , hvorfor du bliver trukket over .
2 .
Kig på bilen . Det kan være svært at få et godt overblik over en bil , der trak dig over , især om natten . Men gør dit bedste for at afgøre, om det er en retshåndhævende køretøj . De fleste biler vil have flere udrykningsblink , ikke blot på den blinkende rød eller blå lys . Husk på, at de fleste anonyme politibiler ikke gør trafikken patrulje .

3 .
Bed om identifikation. Politiet efterligninger kan let få en ensartet , der ser autentiske . Spørg om fotolegitimation og en badge . Politiet officer skal være villige til at overholde .
4 .
Se hans opførsel . Når du beder om identifikation , være meget opmærksomme på , hvordan han handler . De fleste officerer er klar over, at kriminelle parodiere politiet . Derfor bør de være professionelle og høflige om at vise legitimation. Se efter tegn på angst , såsom officer fidgeting eller hæve stemmen.
5 .

Ring 911 . Hvis du er usikker en officer er den ægte vare , skal du ikke tøve med at ringe 911 . Afsenderen kan kontrollere , hvor en officer er, og hjælpe dig med at afgøre , om den officer, der stoppede dig er falsk. Stol på dine instinkter . Dens bedre at forebygge end at helbrede .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.